Meisje veroorzaakt verwarring online: ‘Ik dacht dat dat je opa was’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Een jonge vrouw, Nicole Downs, heeft een relatie met Michael, die 33 jaar ouder is dan zij. Nadat ze nieuws over hun relatie deelde op TikTok, werd ze overspoeld met reacties.

Nicole Downs, 22 jaar, was slechts 18 toen ze Michael ontmoette, die destijds 51 was. Het paar is nu ongeveer drie jaar samen en heeft hun relatie openbaar gemaakt.

Nicole gaf aanvankelijk aan dat ze niemand over hun relatie wilde vertellen, maar nu heeft ze van gedachten veranderd en hun romance aangekondigd op TikTok.

Tijdens het delen van hun verhaal op TikTok deden ze alsof ze een slot en een sleutel weggooiden, wat leidde tot een stroom van opmerkingen waarin velen toegaven dat ze dachten dat het paar familie van elkaar was.

In een verklaring op TikTok zei Nicole: ”De kloof tussen ons is 33 jaar. Onze verbondenheid is sterk, ongeacht andermans gedachten.”

”Zonder onze ontmoeting, kan ik me mijn leven niet voorstellen. Ons daten begon in 2018.”

Verder deelde ze dat ze al drie en half jaar samenwonen en zich beschouwen als “beste vrienden.” We delen het gezelschap van één kat, Grizzy. We zijn gelukkiger en dichterbij dan ooit tevoren.

De video van Nicole kreeg meer dan 700.000 views en ontving talloze reacties; velen vermoedden dat Michael haar vader was, of zelfs haar opa.

Eén opmerking luidde: “Ik dacht”

Een van hen zei tegen mij, “Ik dacht echt dat het je vader was voordat ik naar het onderschrift keek.” En een ander zei, “Ik dacht echt dat dat je opa was.”

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound – uhurayedits

Sommigen gaan wel heel erg ver met hun opmerkingen na deze video!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven