Artikel in Zweedse krant over voorval met Joost Klein: Getuigen en schade betrokken.

jjjpg

Er is in de zaak rondom Joost Klein door de Zweedse krant Aftonbladet een andere kijk gepresenteerd dan wat eerder door AvroTros is gemeld.


Volgens Aftonbladet heeft zich een incident voorgedaan met een jonge fotografe wiens camera beschadigd raakte door de handelingen van Klein.


Naar verluidt heeft een anonieme bron, die volgens Aftonbladet zeer betrouwbaar is, Klein’s gedrag omschreven als “zeer agressief”, een mening die door meerdere getuigen wordt gedeeld.


Er wordt vermeld in de Zweedse publicatie dat de fotografe deel uitmaakte van het productieteam. “Er is haar hulp en ondersteuning aangeboden, en ze is naar verluidt behoorlijk aangeslagen door het incident”, aldus de bron.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De bron heeft toegevoegd dat de European Broadcasting Union (EBU) het incident serieus genoeg heeft genomen om passende actie te ondernemen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Na Klein’s halve finale optreden op donderdag, meldde Aftonbladet dat het incident plaatsvond.


Er waren verschillende getuigen bij het podium die het gedrag van Klein als aanstootgevend hebben ervaren.


Dit leidde tot schade aan de camera van de fotografe, waardoor het verhaal nog ingewikkelder werd.


Dit verhaal brengt nieuwe invalshoek in de kwestie….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven