Geen zorgeloos leven voor Marianne Weber: Problemen stapelen zich hard op!

WhatsApp Image 2024 03 27 at 123557jpg

Na aangekondigd te hebben anderhalf jaar geleden te stoppen met haar carrière, lijkt Marianne Weber nu te kampen met financiële problemen.

Afgelopen 2022 herstelde de zangeres van een zware periode met borstkanker en nam toen afscheid van de muziekwereld om van het leven te genieten.

Hoewel ze op Gran Canaria woont, lijkt ze niet volledig vrij van financiële zorgen te zijn.

Recente meldingen van BekendeBuren wijzen erop dat ze problemen heeft in haar bedrijven.

Eind 2022 vertoont het eigen vermogen van haar onderneming Marianne Weber B.V. een zorgwekkend negatief saldo van bijna 222.000 euro.

Ook haar andere bedrijf, Rabbit B.V., staat er financieel niet rooskleurig voor, met een negatief eigen vermogen van 29.400 euro.

Deze zorgwekkende cijfers zijn recent gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, aldus BekendeBuren.

Hoewel ze nu kieskeuriger is in het accepteren van optredens en niet overal meer verschijnt, benadrukte ze dat ze nog steeds beschikbaar is voor interessante projecten, zelfs als dat betekent dat ze vanuit Gran Canaria moet komen.

,,Ik heb vaak gezegd dat ik ongeveer vijftien keer per jaar optreed. Dus het verhaal dat ik gestopt ben, klopt zeker niet.”

Ondanks dit voelde Marianne zich teleurgesteld toen ze niet werd gevraagd voor het evenement ‘De Bevers in Ahoy’ door haar beste vriend John de Bever en zijn partner Kees Stevens.

Zich afvragend waarom ze niet uitgenodigd was gezien hun langdurige vriendschap en zelfs het feit dat ze eerder bij hen had gewoond.

,,Waarom hebben ze mij niet gevraagd? Zeker als je bedenkt dat we het jarenlang zo ontzettend leuk met elkaar hebben gehad”, vroeg Marianne zich verbijsterd af.

,,Ik heb zelfs enige tijd bij de mannen in huis gewoond,” aldus een ontzettend teleurgestelde Marianne.

Deze situatie voedt de speculatie dat Marianne zich in een financiële malaise bevindt door de afnemende inkomsten uit optredens.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven