Slecht nieuws voor de zoon van Frans en Mariska Bauer: ‘Het is zoals het is’

jr 2 1024x576jpg

De familie Bauer trekt wekelijks een trouwe groep kijkers naar hun avonturen. Al twintig jaar geleden was hun realityserie een hit en ook nu oogst de nieuwe serie succes.

Niet alleen ouders Frans en Mariska zijn populair, ook hun aantrekkelijke zonen weten de aandacht te trekken.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: ‘Het is onzichtbaar’

Met name Fransje Jr. heeft veel vrouwelijke bewonderaars, vooral onder jongere kijkers. Drie van de vier zonen hebben een vriendin die regelmatig in de serie te zien zijn.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

In de eerste afleveringen was de vriendin van Fransje Jr. niet te zien vanwege een tijdelijke breuk. Dit zorgde voor positieve reacties bij jonge vrouwelijke fans die Fransje bijzonder aantrekkelijk vinden.

Echter, in een recente aflevering bleek er opnieuw een klik te zijn tussen Fransje en Emy, en zij keerde terug in de show.

Na een periode van geluk in de liefde, zijn er weer veranderingen in Fransje’s persoonlijke situatie. Fransje en Emy zijn momenteel niet meer bij elkaar.

Zelfs met zijn ex-partner in hetzelfde televisieprogramma heeft Fransje geen bezwaar: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”

Het lijkt erop dat Fransje niet lang alleen zal zijn, gezien zijn grote populariteit onder zijn Instagram-volgers.

Fans kunnen regelmatig genieten van zijn video’s waarin hij zijn dagelijkse kleding laat zien. “Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn.”


”Het opnemen van outfits in een video was een spontane beslissing. Het succes van de eerste video was verrassend, blijkbaar waardeerden mensen het.”


1. Het leek weer even goed te gaan maar helaas…
2. Helaas bleek dit van korte duur voor Frans junior.
3. Gelukkig is hij nog jong, dit komt hij wel te boven
4. Het leek weer goed te gaan maar dit is niet het geval
5. Helaas was de nieuwe poging geen succes voor hem…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven