Gaan er deze zomer minder Transavia-vluchten?

transjpg

Een aankondiging van Transavia wijst op een afname in het aanbod van zomervluchten, wat effect kan hebben op sommige reizigers.


Specifieke informatie over het aantal geannuleerde vluchten of zitplaatsen is niet bekendgemaakt, maar het bedrijf belooft om getroffen klanten te helpen met het omboeken, volgens De Telegraaf.


Transavia verklaart in een officieel statement: “Om een stabiele dienstverlening te garanderen, voeren we soms noodzakelijke operationele of commerciële wijzigingen door. Dit seizoen is daar geen uitzondering op.”


De luchtvaartmaatschappij lijkt de situatie goed in de hand te hebben, wat waarschijnlijk helpt om grote verstoringen te voorkomen.


Een woordvoerder van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) bevestigt deze observatie.


De ANVR-woordvoerder voegt toe: “Hoewel het extra inspanningen vereist, zijn we positief over de aanpak omdat Transavia de zaken tijdig heeft aangepakt.”


”Samen met onze leden werken we aan passende oplossingen nadat we direct op de hoogte zijn gebracht,” voegt ze toe.


Belangrijke informatie voor mensen die hun zomervakantie bij Transavia hebben geboekt!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven