Dit megabedrag verdient Yvonne Coldeweijer per maand met het verspreiden van roddels!

WhatsApp Image 2024 05 02 at 181216jpg

De bekende roddelverspreider Yvonne Coldeweijer heeft aangekondigd dat ze stopt met het kosteloos delen van ‘juicy’ verhalen op haar sociale media.

Zij zal voortaan haar sappige roddels alleen nog maar achter een betaalmuur plaatsen. Coldeweijer heeft een speciale website gelanceerd waar geïnteresseerden zich kunnen abonneren om toegang te krijgen tot haar roddels.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

Door een abonnement te nemen, dat 9 euro per maand kost of een voordelig jaarlijks tarief biedt, kunnen volgers dagelijks, wekelijks of maandelijks updates ontvangen. Deze stap betekent een nieuwe fase in haar carrière, waar betaalde content de norm is.

Yvonne Coldweijer maakt heftig besluit bekend: ‘Met pijn in mijn hart’

Met deze verandering heeft Coldeweijer haar Instagram-account omgevormd van een roddelplatform naar een persoonlijkere ruimte waar zij haar dagelijks leven als influencer deelt.

Yvonne Coldeweijer plaatst foto online van man die haar heeft opgelicht: ‘Ik krijg nog 5500 euro’

Ondanks het feit dat ze ooit bijna 842.000 volgers had, heeft ze sinds deze aankondiging een daling van 91.000 volgers opgemerkt, wat aangeeft dat velen meer interesse tonen in roddels over beroemdheden dan in haar persoonlijke berichten.

Yvonne Coldeweijer deelt grootste nieuws van dit jaar: Dat hadden we even niet verwacht!

Toch lijkt het erop dat het nieuwe bedrijfsmodel van Coldeweijer succesvol is. Volgens data van Reality.FBI heeft ze al 4.271 abonnees die bereid zijn te betalen voor haar exclusieve roddels, wat leidt tot een indrukwekkende maandelijkse omzet van ongeveer 38.225 euro.

Naast haar betaalde roddelplatform heeft Coldeweijer ook een podcast en een kledingwebshop, wat haar diverse inkomstenbronnen biedt.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

Deze strategie bewijst dat er nog steeds vraag is naar exclusieve content, zelfs tegen een prijskaartje. Fans van showbizznieuws lijken bereid te zijn te betalen voor hun dagelijkse portie roddels, net zoals sommigen bereid zijn te betalen voor exclusieve foto’s van beroemdheden zoals Famke Louise.

Yvonne Coldweijer maakt heftig besluit bekend: ‘Met pijn in mijn hart’

De succes van Coldeweijer met haar abonnementsservice bevestigt dat de markt voor betaalde content, zelfs in nichemarkten, nog altijd bloeiend is.

Yvonne Coldeweijer plaatst foto online van man die haar heeft opgelicht: ‘Ik krijg nog 5500 euro’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven