Yolanthe plaatst opvallende foto met tekst over nieuwe vriendin

WhatsApp Image 2024 05 27 at 210052 4jpg

Recentelijk is Yolanthe Cabau regelmatig gezien met een vrouw waarvan wordt gesuggereerd dat ze mogelijk een relatie heeft, zo wordt gemeld door diverse media op basis van bronnen.


Cabau, bekend vanwege haar eerdere relaties met Wesley Sneijder en Jan Smit, lijkt nu een nieuwe kant op te gaan. Sneijder en Cabau gingen uit elkaar vanwege herhaaldelijke ontrouw van Sneijder.


Hierna had Cabau een tijdlang een relatie met een jonger mannelijk model uit Rotterdam, maar nu lijkt ze haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.


Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst met haar vermeende nieuwe partner, Molly Hatchcock. In een eerder interview met Grazia had Cabau al aangegeven dat ze ervaring had met relaties met vrouwen:


“Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol.”


“Het lijkt erop dat Cabau opnieuw deze weg is ingeslagen en dat het haar goed bevalt. De twee worden al maanden samen gezien en lijken nu een officiële relatie te hebben.”


“Onder de foto schreef Cabau de tekst ‘Alles of niets,’ wat erop kan wijzen dat ze volledig voor deze relatie wil gaan.”


“Wat precies de betekenis achter deze woorden is, blijft speculeren, maar het lijkt duidelijk dat Cabau gelukkig is met haar nieuwe levenspad.”


1. Toch wel een heel leuk koppel nietwaar?!
2. Niet 1 maar 2 bloedmooie vrouwen
3. Bijzondere tekst…
4. De foto met tekst zegt genoeg
5. Twee hele mooie vrouwen

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven