Vrouw laat haar wenkbrauwen tatoeeren: ‘Ik zie er afschuwelijk uit’

wbr 1jpg

In plaats van dagelijks make-up aan te brengen, kiezen veel vrouwen ervoor om hun wenkbrauwen te laten tatoeëren om een meer opvallende look te creëren.

Microblading, de gebruikte methode, is vooral geliefd bij vrouwen met lichte wenkbrauwhaartjes, omdat het hen in staat stelt hun wenkbrauwen te accentueren zonder dagelijks make-up aan te brengen.

De inkt die tijdens microblading wordt gebruikt, vervaagt na verloop van tijd, wat resulteert in een semi-permanente tatoeage die regelmatig moet worden bijgewerkt om het gewenste effect te behouden.

Tijdens de procedure worden fijne lijntjes met inkt in de bovenste huidlagen gemaakt met kleine naalden, waardoor een minder invasieve benadering ontstaat dan bij traditionele tatoeages.

Hoewel microblading over het algemeen als veilig wordt beschouwd wanneer uitgevoerd door een goed opgeleide professional, zijn er gevallen waarin dingen misgaan, wat het belang benadrukt van het kiezen van een gecertificeerde specialist voor deze behandeling.

Een verontrustend voorbeeld is een vrouw die na een microbladingprocedure eindigde met vier wenkbrauwen, wat het belang onderstreept van het zorgvuldig kiezen van de juiste professional voor dit soort behandelingen.

Dit bericht op Instagram bekijken
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven