Wendy van Hout nieuw carrierepad ingeslagen: ‘Nieuwe uitdaging is mezelf uitdagen’

WhatsApp Image 2024 04 18 at 210416jpg

Wendy van Hout heeft besloten een andere richting in te slaan in haar loopbaan. Terwijl haar partner, Peter Gillis, zich terugtrekt uit zijn zakelijke activiteiten in Nederlandse vakantieparken, betreedt Wendy de muziekscene.

Op haar Instagram account is te zien hoe Wendy vol enthousiasme een opnamestudio binnenstapt.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Details over haar muzikale project worden nog niet vrijgegeven, maar een video toont haar zelfverzekerd zingend voor de microfoon.

Vraagtekens bij berichtgeving Wendy van Hout: ‘bedankt voor je begrip’

“Ik heb gisteren zo genoten… Mijn nieuwe uitdaging is mezelf uitdagen,” schrijft ze bij de video, waarbij ze haar volgers belooft dat er binnenkort meer muziek zal volgen.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Een Instagram story onthult dat Wendy niet alleen in de studio was. Ook volkszanger Frank van Etten, bekend van de hit ‘Huisje Op Wielen’, was aanwezig, wat speculaties voedt over een mogelijke samenwerking.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

Dit vermoeden van een samenwerking, samen met Frank’s muzikale achtergrond, kan een hint zijn naar het muziekgenre waarin Wendy zich mogelijk zal gaan verdiepen.

Handgemeen tussen Nicol en Wendy: Peter pion is een spel van wraak!

Partner Peter Gillis van “Massa is Kassa” en zijn vakantieparken moesten onlangs ook grote veranderingen doorvoeren in zijn zakelijke ondernemingen.

Bizar gerucht over Peter Gillis: Einde nu definitief in zicht?

Vanwege vergunningsproblemen heeft hij de controle over zijn Nederlandse parken moeten opgeven.

Peter Gillis over boze bewoners van zijn vakantiepark: ‘dan vertel ik het niet’

De parken zijn nu niet meer onder zijn beheer, wat onder andere heeft geleid tot intrekking van horecavergunningen.

Door tegenslagen en gedwongen sluitingen is Peter Gillis genoodzaakt om zijn focus te verleggen naar zijn activiteiten in België, waar hij nog steeds eigenaar is van verschillende parken.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

Onder de nieuwe naam Topcampings.be zullen de parken Camping Hengelhoef, Blauwe Meer en Parelstrand voortaan opereren, aldus een aankondiging die Peter Gillis deed via Instagram.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Met het oog op het komende seizoen heeft Peter grootse plannen om de parken bruisend en gastvrij te maken, met allerlei geplande evenementen waaronder braderieën, kermissen, bingoavonden en tal van livemuziek.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven