Wendy van Hout wil elk kans pakken en vertelt over haar nieuwe manier om geld te verdienen!

WhatsApp Image 2024 06 09 at 122618jpg

De muzikale reis van Wendy van Hout lijkt kort te zijn. Haar stem is niet meteen geschikt voor grote podia, dat is duidelijk.

De partner van Peter Gillis sluit niet uit dat ze stopt met zingen en een ander pad inslaat. Wat dat nieuwe pad precies inhoudt? “Misschien een boek schrijven”, zegt Wendy.

Ondanks dat Peter haar overtuigd heeft van haar zangtalent, bleek haar eerste optreden geen succes. Het is geen verrassing: zingen is niet Wendy’s sterkste punt.

Pas na haar teleurstellende optreden besloot ze zangles te nemen, een benadering die anders is dan gebruikelijk.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Opmerkelijk genoeg heeft Wendy geen manager. “Als je me wilt boeken voor een optreden, krijg je direct contact met mij”, legt ze uit. Ondanks de steun van Peter beschouwt Wendy zingen als haar werk.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

In overweging is of de kritiek die Wendy ontvangt haar kan doen besluiten te stoppen. “Misschien zeg ik over een jaar wel, dat heb ik gedaan. Ik stop ermee en ga een boek schrijven”, overweegt ze.

Bronnen beweren dat Wendy haar Petertje heeft verlaten: ‘Move on’

Wendy beweert dat ze ‘alle kansen’ grijpt. Als al het andere faalt, zou Wendy misschien een carrière kunnen opbouwen op OnlyFans, net als Nicol Kremers, de ex van Peter.

Groot drama voor Wendy van Hout: Nachtmerrie wordt werkelijkheid!

“Je mag altijd uitstapjes maken vind ik, maar je zal mij nóóit op OnlyFans zien, daar heb ik te veel zelfrespect voor”, aldus Wendy.

1. Ze heeft zelf gelukkig door dat zingen toch niet zo’n goed idee is.
2. Wendy heeft al plan B mocht zingen toch geen succes worden.
3. Kennelijk denkt Wendy dat ze van alle markten thuis is…
4. Dit plan is in ieder geval beter dan die microfoon in de hand!
5. ZE heeft al bedacht wat ze na het zingen wil gaan doen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven