Boze Wendy van Hout: ‘Bedankt dat je me belachelijk hebt gemaakt’

WhatsApp Image 2024 01 28 at 201028jpg

In haar leven heeft Wendy van Hout, de vriendin van multimiljonair Peter Gillis, een nieuwe opmerkelijke stap gezet.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Op het punt om een liedje uit te brengen dat ze live zal zingen op een klein podium in “Massa is Kassa”, heeft ze drie zanglessen genomen.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Het liedje is gebaseerd op haar reputatie als ‘meisje van de handel’, maar er wordt getwijfeld aan de kwaliteit van haar zangkunsten; het lijkt erop dat extra zanglessen van pas kunnen komen.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Een fragment van Wendy’s optreden in “De Oranjezomer” zorgt voor gelach. Jack van Gelder merkt op:

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

“Dit is de nieuwe vriendin van Peter. Ze heeft dus zangles gehad.”

“Na dit optreden. Dat is écht waar!” Aan tafel wordt er flink gelachen, wat natuurlijk bij de informele sfeer van het programma past.

Groot drama voor Wendy van Hout: Nachtmerrie wordt werkelijkheid!

Met Peter die naast het podium staat te zwaaien lijkt het een beetje knullig. Wendy is echter helemaal niet blij met de kritiek en het lacherige gedoe in “De Oranjezomer”.

Wendy van Hout zorgt voor dieptepunt en krijgt ontzettend veel kritiek

Ze wil gewoon genieten van het zingen op de camping zonder daarbij kritiek te krijgen. Op Instagram reageert ze woedend op de opmerkingen. “Mijn liedje, iets waar ik vol enthousiasme aan begon.”

”Compleet mijn plezier erin verpest is door die misselijke typetjes bij o.a. De Oranjezomer. om nog meer negativiteit te creëren rond om alles wat wij als familie of individu doen. Want positief zijn is zo moeilijk!”

Vraagtekens bij berichtgeving Wendy van Hout: ‘bedankt voor je begrip’

”Bedankt voor het belachelijk maken! Ik kan best wat hebben met mijn gezonde dosis zelfspot en iedereen zijn mening, maar dit… Triest! […] Het heeft mij verdrietig gemaakt. Het zou allemaal maar over jou gezegd en geschreven worden, walgelijk!

1. Wendy van Hout is van slag en heeft het plezier verloren! 2. Wendy is verdrietig en noemt de situatie WALGELIJK! 3. Ik denk dat ik maar even niets zeg 4. Ze noemt het triest en walgelijk! 5. Ze is nu toch wel echt heel erg boos en verdrietig!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven