Moeder brengt haar kinderen niet meer naar school: ‘Ik ben beschaamd’

WhatsApp Image 2024 06 28 at 133933 2jpg

Megan Louise heeft ervaren hoe uitdagend het kan zijn om een moeder van schoolgaande kinderen te zijn en tegelijkertijd een actieve persoonlijkheid op een populair online platform te hebben.

Als moeder van twee dochters, waarvan de oudste naar school gaat en zij als alleenstaande moeder haar weg vindt, ervaart ze weerstand van andere ouders vanwege haar online activiteiten.

“Op school ben ik geconfronteerd met situaties waarin andere moeders niet erg vriendelijk tegen me waren. Ik voel me beschaamd als moeder en zij zorgen ervoor dat ik me slecht voel over mijn opvoeding.”

Ondanks kritiek is Megan vastbesloten om door te gaan met haar online werk, wat significant bijdraagt aan haar inkomen. Voor haar betekent dit de mogelijkheid om meer voor haar kinderen te kunnen betekenen.

Ondanks veroordelingen van schoolmoeders, is de reactie van schoolvaders ook niet positief.

Megan heeft besloten haar dochter niet meer persoonlijk naar school te brengen wegens ongemakkelijke situaties met starende vaders.

Ondanks de uitdagingen van haar modellenleven, kiest Megan ervoor om haar online loopbaan voort te zetten vanwege de financiële voordelen.


Nu zorgt zij er vaak voor dat anderen de kinderen naar school brengen. Wie meer wil weten over Megan en haar werk, kan meer van haar vinden op haar platform.

1. Ze heeft vooral last van vaders met een bobbel in hun broek…
2. De moeders doen niet aardig tegen haar vanwege haar baan
3. Deze moeder is niet geliefd op het schoolplein
4. Ze ondervindt behoorlijk wat tegenstand op het schoolplein
5. Haar kinderen kan ze niet meer naar school brengen

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven