Vrouw trouwt met haar droomman: ‘Iedereen zei dat ik uit was op zijn geld’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 122831jpeg

Sienna Keera, 27, heeft de grote stap gezet om vanuit Sydney in Australië bij haar echtgenoot George Keywood in Londen te gaan wonen. Hoewel hun relatie harmonieus is, worden ze geconfronteerd met gemene online pesterijen.

Een vrouw, afkomstig uit Australië, die verhuisde om bij haar vriend te zijn nadat ze hem privéberichten stuurde, heeft gereageerd op negatieve reacties die beweren dat ze alleen interesse heeft in zijn geld.

Sienna Keera, 27 jaar oud en afkomstig uit Sydney, kwam in contact met haar huidige echtgenoot George Keywood nadat ze onder de indruk was van zijn rol in de Britse documentaire People Just Do Nothing.

Na het kijken van de komedie over een illegale radiozender genaamd Kurupt FM, raakte Sienna gecharmeerd door het personage Craig, gespeeld door George.

Vertellend aan het tijdschrift Take 5, omschreef Sienna hem als “een man met een maatje meer en prachtige ogen.”

Nadat ze in 2018 elkaar ontmoet hadden, zijn ze nu getrouwd en hebben ze een tweejarige zoon, Oliver.

Ondanks dit, worden ze continu lastiggevallen door mensen die twijfelen aan de liefde tussen Sienna en George.

Delend stukjes van hun leven op TikTok, ontvangt het koppel commentaar waarin wordt gesuggereerd dat alles slechts een ‘publiciteitsstunt’ is.

Sienna herhaalde: “Knipper drie keer met je ogen als je tegen je wil wordt vastgehouden.”

De onthulling kwam van Sienna zelf, ze onthulde dat zij het was die George als eerste benaderde.

Terwijl ze naar zijn show keek, voelde Sienna een sterke aantrekkingskracht tot hem groeien. Na hem op Instagram te hebben gevonden, besloot ze een bericht te sturen om te zeggen dat ze hem grappig vond.

George reageerde verrassend snel op haar bericht en al snel zaten ze met elkaar te praten. Sienna beweert dat het niet lang duurde voordat het gesprek een flirterige wending kreeg.

“Er was meteen een klik toen we begonnen te praten op Instagram. Het voelde alsof we veel overeenkomsten hadden.”

”Het was snel duidelijk dat we beide creatief zijn en dezelfde ambitie delen om succesvol te zijn. Die gedeelde passie vormde de basis van onze relatie.”

Sienna had oorspronkelijk plannen om met haar vriendin naar Europa te reizen. Toen haar vriendin echter moest annuleren, besloot Sienna om alleen naar Londen, Amsterdam en Parijs te gaan.

Ze keek uit naar haar eerste ontmoeting met George toen ze in het Verenigd Koninkrijk aankwam.

Sienna stuurde hem een berichtje voordat ze in Londen zou aankomen om af te spreken. Ze nodigde George uit bij haar AirBnB.

Sienna was de dag erna erg zenuwachtig terwijl ze op George wachtte, maar voelde zich ontspannen zodra ze hem zag.

Ze brachten de daaropvolgende dagen samen door met het bezoeken van de Tate Modern en leerden elkaar beter kennen tijdens het eten.


In overweging van hun klik besloot Sienna George mee te nemen op haar zes weken durende Europese tour.


Tijdens hun reis door Frankrijk en Nederland begonnen ze te praten over hun toekomstige relatie als Sienna terug zou zijn in Australië.


George twijfelde over zijn verhuizing naar Australië, gezien de impact op zijn acteercarrière.


Na grondig overleg besloot Sienna naar Londen te verhuizen.

Na terugkeer in Australië vroeg ze meteen een visum voor het Verenigd Koninkrijk aan en kondigde ze aan permanent naar Londen te gaan verhuizen, en vertelde het aan haar ouders.

Na de eerste schok ontmoetten ze George via Skype en gaven Sienna’s ouders hun zegen voor de relatie.

Nadat ze waren verhuisd, reisden Sienna en George naar Venetië waar hij haar ten huwelijk vroeg, wat resulteerde in haar zwangerschap slechts enkele maanden later.

Ondanks positieve gebeurtenissen, wordt het stel geconfronteerd met negatieve reacties van mensen die beweren dat hun relatie niet oprechter is. Sienna onthult dat George beter in staat is om hiermee om te gaan vanwege zijn ervaring in de entertainmentindustrie.

Sienna heeft met de tijd geleerd de negatieve opmerkingen te negeren en concentreert zich op positieve steunbetuigingen.

“Na ons huwelijk voel ik echt dat we de kritiek van de haters weerspreken. Iedereen beweerde dat ik een ‘golddigger’ was en alleen voor het geld ging, maar eigenlijk draait het om het leven!”

Ze verklaarde: “Het nemen van een liefdesrisico, zoals ik deed, loont niet altijd – maar ik ben zo dankbaar dat mijn sprong in het diepe dat wel deed.”

1. Velen dachten dat er hier sprake was van een publiciteitsstunt…
2. Mensen geloven niet dat ze verliefd op hem is geworden..
3. Velen denken dat ze bij hem is vanwege de roem…
4. Het koppel krijgt behoorlijk wat negatief commentaar.
5. Het gaat haar niet om het geld, het gaat haar om zijn hart…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven