Appie, de blauwe vogel, maakt iedereen nieuwsgierig met zijn nieuwe video!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

Ondanks de ophef rond Joost Klein, blijft Appie Mussa, een goede vriend van Joost en zelf 25 jaar oud, bijdragen aan de discussie.

In een nieuwe video heeft Abdulhani Mussa Ali, beter bekend als Appie, opnieuw kritiek geleverd op het Eurovisie Songfestival. Voor de oudere generatie is de naam Appie misschien niet direct herkenbaar.

Dit is dezelfde persoon die tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in een kostuum met een blauwe vogel naast Joost op het podium verscheen, maar daarop volgde geen verdere optredens.

Het is duidelijk dat Appie nog steeds sterk betrokken is bij de situatie. Eerder heeft hij een video gedeeld waarin hij beweerde dat er “eigenlijk niets aan de hand was” en dat Joost onterecht werd weggestuurd.


Appie heeft een nieuwe TikTok-video gemaakt waarin hij op een speelse manier zijn gevoelens uit. Hij draagt een snavel en danst op een nummer van Lily Allen.


Tegen het einde van de video, blijft hij dansen terwijl hij twee vingers provocatief opsteekt naar het songfestivallogo.


De intentie achter Appie’s actie blijft onduidelijk. Mogelijk dient de video eerder als uitlaatklep voor frustratie dan als stap naar een oplossing.


De zaak rond Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven onderwerp van discussie en speculatie in zowel media als onder fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂 #eurovision2024 ♬ original sound – Bella&lt3

Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven