Vrouw betrapt schoonmoeder met haar baby: ‘extreem vreemd en zeer ongepast’

babyjpg

Een moeder deelt haar verbijstering na het betrappen van haar 60-jarige schoonmoeder terwijl ze probeerde haar zoon borstvoeding te geven.

Het gedrag wordt door haar omschreven als “extreem vreemd en zeer ongepast” en ze onthult ook dat haar schoonmoeder probeert dat de baby haar “mama” noemt in plaats van oma.

Ze blijft echter vastberaden om de term “tata” te gebruiken, wat oma betekent in het Libanees-Arabisch, om te voorkomen dat haar zoon het gedrag van haar schoonmoeder overneemt.

Op Reddit deelt ze haar ervaring en benadrukt ze dat haar schoonmoeder niet alleen probeert de baby borstvoeding te geven, maar ook aandringt op het gebruik van de term “mama”.

De moeder onthult dat haar schoonmoeder het ‘slechte plan’ had om genegenheid te winnen door haar kleinzoon borstvoeding te geven.

Tijdens een onaangekondigd bezoek aan haar huis, toen de moeder even weg was om te douchen, probeerde de schoonmoeder de baby aan haar borst te leggen.

De moeder benadrukt dat ze haar schoonmoeder geen toestemming heeft gegeven om de baby op deze manier te benaderen en keurt het af dat haar schoonmoeder zich voordoet als de moeder van de baby.

Ze uit haar frustratie en onbegrip over het gedrag van haar schoonmoeder. De Reddit-gemeenschap reageert geschokt op het verhaal, waarbij veel gebruikers het gedrag van de schoonmoeder als “walgelijk” bestempelen.

Een gebruiker suggereert zelfs dat de schoonmoeder een “time-out van zes maanden” verdient voor haar daden.

Anderen uiten hun afkeuring en adviseren voorzichtig te zijn met de interacties tussen de schoonmoeder en de baby.

De moeder wordt aangespoord om grenzen te stellen en duidelijk te communiceren over wat acceptabel gedrag is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven