Vrouw (62) vraagt visum voor haar man (26): ‘We willen samen zijn’

ii 1jpg

Een onverwachte liefdesgeschiedenis speelde zich af toen een vrouw online verliefd werd op een man die 37 jaar jonger was dan zij, ondanks een hilarisch misverstand.

Isabell Dibble, 62, raakte online in contact met Bayram Boussada, 26, nadat hij haar een vriendschapsverzoek stuurde op Facebook.

In eerste instantie dacht Isabell, grootmoeder van tien, dat Bayram een bekende was uit een vakantie in Tunesië en wees hem af vanwege het leeftijdsverschil.

Nadat ze elkaar beter leerden kennen, ontdekte Isabell dat Bayram niet de persoon was die ze aanvankelijk dacht dat hij was.

Ondanks haar aanvankelijke twijfels, voelde het goed en besloten ze elkaar te ontmoeten in Tunesië in oktober 2019, waar Bayram een romantische verrassing voorbereidde en Isabell volmondig ‘ja’ zei.

Het huwelijk vond plaats in januari bij een registratiekantoor in Tunesië, waar ongeveer 100 gasten hun speciale dag deelden.

Isabell heeft aangegeven dat ondanks het leeftijdsverschil, ze gelukkiger is dan ooit tevoren. Het stel is echter geconfronteerd met uitdagingen om Bayram naar Groot-Brittannië te laten komen vanwege verschillende omstandigheden, en door de huidige reisbeperkingen is het onzeker wanneer ze weer herenigd zullen worden.

Isabell, die in Dymchurch in Kent woont, deelde haar gedachten door te zeggen: ‘Ik heb gemengde gevoelens over de situatie en was aanvankelijk terughoudend.

‘Ik las soortgelijke verhalen over vrouwen en had nooit gedacht dat ik zelf in zo’n situatie zou belanden. Hij is altijd respectvol geweest, hij heeft nooit om geld gevraagd of iets geëist.

“Onze locatie is niet het belangrijkst voor ons, we willen gewoon samen zijn. Ik heb hier mijn geliefden, mijn kinderen en kleinkinderen, dus verhuizen is geen eenvoudige optie voor me.

“Het is een uitdaging om hem hierheen te krijgen, ondanks de obstakels die er zijn. Op dit moment hebben we beiden niet voldoende financiële middelen, maar hopelijk zal in de toekomst alles beter gaan.”

Bijdrage van Isabell over de steun van beide families in hun relatie: “Mijn familie was in het begin wat onzeker, wat begrijpelijk is. Hun houding is nu echter: ‘Je hebt moeilijke tijden gekend, dus doe waar je gelukkig van wordt.’

Isabell legt verder uit: “Ik ben drie partners verloren en zij begrijpen dat ik op zoek ben naar wat opwinding en liefde in mijn leven. Ze weten dat ik jong van geest ben en dat hij me gelukkig maakt.”

“We zijn getrouwd op het gemeentehuis en hielden een receptie aan de overkant waar zijn ouders wonen. Het was een fantastische bruiloft en zijn familie staat ook achter ons.”

Op dit moment proberen ze Bayram naar Groot-Brittannië te krijgen zodat ze hun huwelijk goed kunnen starten, maar de pandemie heeft hen daarbij vertraagd.

Isabell merkte op: “Er zijn veel mensen in een vergelijkbare situatie als die van ons, vastzittend met hun partners in het buitenland en moeite hebben met het verkrijgen van een visum tijdens de COVID-19-uitbraak.””

“Met alles wat er momenteel gaande is, is het moeilijk. Misschien zal het in juni zijn, maar wie weet.”

”Ik kan niet wachten om hem hierheen te halen, zodat we samen kunnen blijven genieten van de tijd.”

Bayram, een taxichauffeur, voegde toe: “Ongeveer zes of zeven maanden spraken we voordat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Bij onze eerste ontmoeting was ik een beetje zenuwachtig om haar te zien, maar ik was opgewonden.”

“Het leeftijdsverschil doet er niet toe; ik denk er niet over na. Leeftijd is slechts een getal en ik zie haar niet als een ‘oudere vrouw’, ik zie haar gewoon als een goede vrouw.”

“Ze maakt me zo gelukkig – ik vertrouw haar en zij vertrouwt mij. Isabell maakte zich veel zorgen over de ontmoeting met mijn familie, maar ze zijn zo blij en verwelkomden haar.”

“In deze tijden is het een uitdaging, maar zij is mijn levenspartner, ik zal geduldig wachten, en binnenkort kunnen we weer opnieuw beginnen.

“Ze is anders, maar op een goede manier – ik heb zoveel liefde voor haar. Isabell is mijn fantastische echtgenote. Ze is mijn hart, mijn alles.”

De oudste dochter van Isabell, Emma, heeft toegegeven dat ze aanvankelijk twijfels had toen ze vernam over de relatie, maar steunt nu volledig hun verbintenis.

Ze verklaarde: “Het maakte mij niet uit dat mijn moeder iemand online heeft leren kennen. Mensen maken nu eenmaal contact via sociale media platforms.”

“Jongere mannen ontmoeten oudere vrouwen vaak met bepaalde verwachtingen, vooral als het internationaal is.”

‘Voortdurende communicatie en betrokkenheid waren cruciaal gedurende de tijd die ze samen in het buitenland doorbrachten.

“Een oprechte verbinding tussen mensen kan duidelijk worden, zelfs op afstand. Zijn genegenheid voor mijn moeder is echt.”

“Het is hartverwarmend om mijn moeder na al haar tegenslagen gelukkig te zien in deze relatie.”

“Het was een kennismaking via FaceTime tijdens het bezoek van mijn moeder, maar een persoonlijke ontmoeting zal nog specialer zijn.” 

Het zou interessant zijn om hem ook op een meer persoonlijke manier te leren kennen, gezien zijn relatie met mama.”

1. Deze grootmoeder ontmoette haar man in Tunesië.
2. Volgens haar heeft hij nooit om geld gevraagd.
3. Haar 37-jarige dochter leerde hem kennen via Facetime.
4. Ze hoopt dat hij een visum krijgt zodat ze samen kunnen wonen.
5. Ze beweert de vrouw van zijn dromen te zijn.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven