Grote zorgen voor Maxime en Leroy: Huis niet te verkopen door nieuw probleem!

WhatsApp Image 2024 05 26 at 113629jpg

In het afgelopen jaar hebben Maxime Meiland en haar partner Leroy Molkenboer een luxe villa gekocht voor maar liefst 2,2 miljoen euro.


Ondanks hun initiële voorspoed blijkt nu dat de financiële lasten zwaar drukken. De maandelijkse hypotheekkosten bedragen namelijk 14.000 euro.

Kritiek aan het adres van Leroy Molkenboer: ‘Wat gebeurt er op foto twee?’

Bovendien is de energieclassificatie van de villa ‘G’, wat resulteert in extreem hoge stookkosten boven op de hypotheekbetalingen.

Kritiek aan het adres van Leroy Molkenboer: ‘Moet waarschijnlijk ontslagen worden’

Om de financiële last te verlichten, hebben ze drastische stappen genomen. De kostbare auto is ingewisseld voor een zuiniger model en de villa is opnieuw te koop gezet voor dezelfde prijs van 2,2 miljoen euro.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Echter, het huis staat al geruime tijd te koop terwijl de maandelijkse lasten blijven opstapelen. Daarnaast komen er nog kosten bij om het huis te renoveren en te isoleren, wat naar schatting veel geld zal kosten.

Naast het feit dat de kosten meer dan 2,5 miljoen euro bedragen, doemt er nog een ander probleem op.

Huwelijk Maxime en Leroy staat op klappen: ‘Dat geef ik je nu al op een briefje’

Maxime en Leroy hebben tot nu toe enkel de muren geverfd. Echter, om de villa volledig op te knappen, is een aanzienlijke investering vereist.

Donkere donderwolken boven het hoofd van Maxime en Leroy: Betekent dit einde oefening?

Harry Mens benadrukt in de Story een extra complicatie: de locatie van de villa wordt als niet ideaal beschouwd. “Het huis van Maxime ligt aan een drukke weg, wat niet de meest gewilde plek in Noordwijk is,” verklaart Harry.

“In een oververhitte markt werd de woning een paar jaar geleden voor de vraagprijs verkocht, maar dat is nu niet meer het geval. Er is meer aanbod, waardoor kopers kritischer zijn.”

”Er wordt eerder gekozen voor exclusievere locaties zoals Zuidduinen of de Koningin Astrid Boulevard door degenen die twee miljoen of meer ter beschikking hebben in plaats van de straat waar Maxime woont.”

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Het lijkt onvermijdelijk dat Maxime en Leroy te maken zullen krijgen met een aanzienlijke restschuld.

1. Dit hadden ze toch al kunnen weten toen ze het huis kochten?
2. Lekker vooruitzicht voor de toekomst
3. Hier zullen ze zeker niet blij mee zijn
4. Ze hadden andere keuzes moeten maken destijds
5. Gaat nog een lange weg worden voor het koppel

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven