Jeroen van der Boom zijn inkomen en de kosten voor een kort optreden!

WhatsApp Image 2024 06 05 at 125550 2jpg

Vele kennen Jeroen van der Boom als Nederlandse zanger en presentator die regelmatig op diverse podia te vinden is. Maar hoe zit het eigenlijk met zijn inkomen?

In 2007 kwam Jeroen met zijn hit “Jij bent zo” en sindsdien blijft hij in de schijnwerpers.

Als kind hield hij al van optreden, maar zijn professionele carrière begon tijdens zijn studie Commerciële Economie. Hij begon op tv in 1992 en bracht in 2007 zijn eerste single “Jij bent zo” uit.

Hij verving Gerard Joling bij de Toppers en trad op tijdens meerdere edities van het evenement, naast zijn shows bij Holland zingt Hazes en andere grote events.

Jeroen was te zien in verschillende programma’s, waaronder Beste Zangers en The Voice of Holland, en heeft ook zijn eigen show genaamd Hoge Bomen.


Ondanks onbekendheid over zijn exacte vermogen, wordt zijn schatting in 2018 op €3.500.000 geschat, met zijn bedrijf JB Entertainment B.V.


Mogelijk is zijn vermogen met tv-optredens, Ahoy-concerten en Holland Zingt Hazes gestegen tot ongeveer €7 miljoen. Voor een optreden van 30 minuten van Jeroen betaal je maar liefst €11.500.


Jeroen en zijn gezin wonen in een ruime villa ter waarde van 3,3 miljoen in de Amsterdamse Beethovenbuurt.


De waarde van zijn woning in Amsterdam kan zijn gestegen, wat zijn totale vermogen mogelijk verhoogt.


“1. Zo dat is een flink bedrag voor een optreden van een half uurtje!
2. WE hoeven geen medelijden met Jeroen te hebben
3. Jeroen laten optreden kost je aardig wat centjes!
4. Meneer is zeker niet de goedkoopste!
5. Zo dat is een flink bedrag voor een optreden van een half uurtje!”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven