Sneller dan verwacht: Martien en Erica gooien de handdoek in de ring!

WhatsApp Image 2024 04 16 at 194750jpeg

Vorig jaar openden de Meilandjes, bekend van hun realityserie, het pension Code Rosé in Noordwijk. Nu, na een jaar, hebben ze besloten om de locatie te verkopen.

“Dit object staat morgen bij ons online!” werd aangekondigd door Damen Makelaars op Instagram, met een herkenbare foto van het pension.

Volgens Realityfbi op Instagram is het voor de kenners duidelijk dat het om Code Rosé gaat.

“Het lijkt erop dat de Meilandjes na iets meer dan een jaar alweer afscheid willen nemen van het pension,” voegden ze toe.

In de laatste maanden van 2022 kochten de Meilands het pand voor €1,5 miljoen en besteedden veel tijd en energie aan de renovatie en transformatie naar hun smaak.

“Er moet veel gebeuren, maar dat vinden we juist leuk. Van niets iets maken,” vertelde Erica Meiland aan het AD. Desondanks besloten ze kort na de feestelijke opening om het pension van de hand te doen.

Op dit moment zijn de Meilandjes te zien in de show “Chateau Meiland VIPS”, waar ze niet langer bezig zijn met klussen, maar wekelijks twee bekende Nederlanders ontvangen voor een overnachting.

Deze nieuwe wending in hun show heeft echter gemengde reacties opgeroepen, inclusief kritiek op hun interviewvaardigheden.

“Catherine Keyl, een van de gasten en ervaren interviewster, merkte op dat het talent voor reality-tv niet per se betekent dat men ook goed kan interviewen,” aldus Realityfbi

“Helaas vallen de Meilands ten prooi aan een algemeen misverstand in Hilversum. Men denkt daar dat als je leuk bent in een realityshow, je ook een goede interviewer bent. Dit beroep vergt echter specifieke vaardigheden,” schreef ze in haar column voor De Telegraaf.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven