Vader maakt een grote verandering voor zijn dochter: ‘We doen het stap voor stap’

iu 1jpg

Er zijn mensen die keuzes maken die later spijt kunnen veroorzaken. De Australiër Ethan ‘ModBoy’ Bramble heeft hierin een bijzondere ervaring opgedaan.

Met meer dan 200 tatoeages heeft Bramble zijn lichaam versierd, wat resulteert in een opvallend uiterlijk en bijbehorende gevoelens van spijt.

Hoewel tatoeëren een gangbare vorm van zelfexpressie is, heeft Bramble de normen van de meeste mensen aanzienlijk overschreden.

Op de leeftijd van 11 begon hij al met het stretchen van zijn oren en sindsdien heeft hij diverse ingrijpende modificaties ondergaan, zoals het splijten van zijn tong en het verwijderen van zijn navel.

De totale uitgaven voor deze transformaties bedragen ongeveer 60.000 Australische dollar (ongeveer 39.000 Amerikaanse dollar).

Desondanks heeft Bramble nu enige spijt over zijn beslissingen, ondanks de aanzienlijke investering in zijn uiterlijk.

In een interview met de ‘No Filter’ serie van LadBibleTV gaf hij toe: “Sommige tatoeages bezorgen me wel spijt,” en voegde eraan toe, “Niet alleen spijt, maar ik wil ook dat ze anders worden gezien.”

Zijn voornaamste zorg betreft het mogelijke oordeel van anderen, vooral in situaties zoals het meenemen van zijn dochter naar school.

Bramble maakt zich zorgen over hoe zijn uiterlijk haar kan beïnvloeden. “Het gezicht is iets belangrijks dat – voor sommige personen, niet iedereen – tot veel problemen voor jezelf kan leiden.”

”EnDe uitlegde: “Ik zou waarschijnlijk niet willen dat mijn dochter ermee te maken krijgt tot ze wat ouder is,”.

Bramble ondergaat nu een pijnlijk proces van laserverwijdering van zijn gezichtstatoeages om zijn imago te verbeteren.

“Ik onderga al zo’n 12 maanden laserchirurgie… en we doen het in delen,” deelde hij mee.

1. Om problemen te voorkomen neemt hij deze stap voor zijn dochter
2. Hij vreest dat het impact kan hebben op zijn dochtertje.
3. Hij heeft nu toch wel spijt en dus komt hij in actie..
4. Gezond verstand komt soms pas op latere leeftijd
5. Het resultaat tot nu toe mag er zijn…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven