Gebruikers boos na laatste update WhatsApp: ‘Het geeft me de kriebels’

whatsjpg

Recent heeft WhatsApp subtiel een opvallende wijziging doorgevoerd in hun app voor zowel Android als iOS gebruikers.


Onder de gebruikers heeft deze aanpassing gemengde reacties opgeroepen.


De statusmeldingen zoals ’typen’ en ‘online’ worden nu weergegeven als ‘Typen’ en ‘Online’ met een hoofdletter, in plaats van in kleine letters.


Deze ogenschijnlijk kleine aanpassing heeft echter voor de nodige ophef gezorgd.


Veel gebruikers uiten frustratie en verwarring over deze keuze, waarbij een gebruiker zijn ongenoegen uit op sociale media:


“Waarom moest WhatsApp nu weer de eerste letters veranderen in hoofdletters? Het geeft me de kriebels.” Anderen voegen toe:


“Het feit dat WhatsApp hoofdletters heeft gemaakt van ‘Online’ en ‘Typen’ irriteert me meer dan zou moeten.”


Terwijl sommige gebruikers nauwelijks hebben gemerkt, lijkt een aanzienlijk deel van de WhatsApp-gebruikersgemeenschap niet blij te zijn met deze visuele verandering.


Dit toont aan hoe zelfs kleine veranderingen in een veelgebruikte app als WhatsApp grote reacties kunnen teweegbrengen onder zijn gebruikers.


“Wie wordt er nog meer zo irrationeel geïrriteerd door de laatste iOS update van Whatsapp? Ik kan er niet tegen dat ‘Online’ en ‘Typen’ nu met een hoofdletter is.”


author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven