Man wil leven als peuter: ‘Hij houdt veel van speentjes’

babyyy 1jpg

In een tijd waarin identiteitskwesties steeds meer begrip en acceptatie vinden, komen soms ongewone verhalen naar voren, waaronder dat van de 25-jarige Riley.

Riley identificeert zich als een tweejarige baby, een opvallend kenmerk van haar persoonlijkheid dat centraal stond in het TLC-programma ‘My Strange Addiction’.

Riley heeft haar dagelijkse routine aangepast om te leven als een jong kind en ze heeft haar slaapkamer omgetoverd tot een speelkamer.

Elke nacht slaapt Riley in een kinderbedje, draagt ze een kinderpyjama en natuurlijk mag haar speentje niet ontbreken.

“Toen ik 13 was, begon ik weer luiers te dragen. Dat heeft bijgedragen aan mijn fascinatie voor spenen en gewoon het leven als baby.”

De keuze om als baby te leven is voor Riley niet de eerste stap in zelfidentificatie. Bij de geboorte als jongen, voelde ze zich nooit comfortabel met die identiteit.


Op haar twintigste verjaardag heeft ze de keuze gemaakt om verder te gaan als vrouw in het leven. Ze gelooft sterk in het idee dat geslacht een persoonlijke keuze is.


Elke maand besteedt ze ongeveer 400 euro aan babyspullen zoals luiers, talkpoeder en drinkflesjes. Bovendien draagt ze voortdurend luiers.


Riley heeft een interessante onthulling gedaan, waarin ze het gevoel van een warme, natte luier beschrijft als ongelooflijk comfortabel.


Hoewel ze verlangt naar een stabiele relatie, vindt Riley het moeilijk om iemand te vinden die haar accepteert zoals ze is.


Haar goede vriend James, die soms voor haar zorgt, maakt zich zorgen over haar toekomst en gelooft dat ze het makkelijker zou hebben als ze andere keuzes had gemaakt.


Riley

Er zijn momenten van neerslachtigheid, maar ze herinnert zich al snel haar toewijding aan haar gekozen levensstijl.

“Maar na een halve seconde denk ik alweer: ‘kom op, Riley, dit is waar je van houd’.” Ze vindt troost in de gedachte dat ze, hoewel ze nooit als klein meisje is opgegroeid, nu de kans krijgt om nieuwe herinneringen te maken door haar nieuwe identiteit.

1. Van man naar vrouw om vervolgens als baby verder te gaan…
2. De kriebels begonnen al op zeer jonge leeftijd.
3. Een relatie vinden is behoorlijk uitdagend volgens Riley…
4. Vandaag de dag is echt alles, maar dan ook alles mogelijk!
5. Het gevoel van een warme natte pamper is comfortabel….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven