Vrouw houdt van treinstation: Elke dag een speciaal moment op hun vaste plek!

trei 1jpg

Er schuilt een ongewoon verhaal achter de liefde van de Amerikaanse Carol voor een treinstation. In 2015 ging ze zelfs het huwelijk aan met het station genaamd Sante Fe.

Voor Carol is het treinstation werkelijk haar levenspartner. Haar gevoelens voor het station begonnen al op haar negende.

In 2011 werden Carol en het station officieel een koppel en vandaag de dag staat ze bekend als Carol Sante Fe.

Om elke dag tijd door te brengen met haar geliefde station, neemt ze de bus naar haar speciale plek. Ondanks de 45 minuten durende rit naar haar geliefde Daidra, is het voor haar de moeite waard.

Zij beweert dat er een afgelegen plekje op het station is waar ze samen kunnen zijn en genieten van hun privacy, zodat ze haar geliefde kan aanraken.

In hun relatie vermijden ze fysiek contact, aangezien Carol dit respectloos vindt. Het is duidelijk dat Carol een objectofiel is.

Een verleden waarin een poging werd gedaan om een relatie met een mens aan te gaan, maar van korte duur was.

De liefde vond ze in het station; de eerste keer dat ze Daidra aanraakte staat nog helder in haar geheugen.

De opstartende treinmotoren en haar eerste aanraking met Daidra waren voor haar magisch; ze beschrijft bijna een bepaalde sensatie.

Hoewel het huwelijk met Daidra niet officieel is, heeft ze haar achternaam veranderd in Sante Fe.

Haar relatie met het station is diepgaand en haar gevoelens voor Daidra zijn intens; ze belooft haar grote liefde nooit te verlaten.

1. Elke dag legt ze een lange reis af om bij haar geliefde station te kunnen zijn. 2. Genietend van elke aanraking en ieder moment samen. 3. Ze heeft zelfs haar achternaam laten wijzigen. 4. Een relatie met een mens is niets voor haar. 5. Van jongs af aan begon ze gevoelens te ontwikkelen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven