Vrouw gebruikt 33 jaar oudere partner voor zijn geld: ‘Een zakelijke transactie’

pao 1jpg

De 30-jarige Carrie heeft een bijzondere wending meegemaakt in haar relatie met de 63-jarige Randy, die ze enkele jaren geleden leerde kennen via Tinder. Hun liefdesverhaal is uniek te noemen.


In eerste instantie had Carrie haar leeftijdsvoorkeur op Tinder ingesteld op maximaal 99 jaar met als specifiek doel een welvarende man te vinden.


Carrie was open over haar initiële intenties. Ze verklaarde: ”Ik dacht aan een zakelijke transactie. Toen ik Randy ontmoette, dacht ik meteen aan geld. Mijn plan was om hem leeg te trekken en daarna weg te gaan.”


Echter, haar gevoelens voor Randy groeiden en hun relatie veranderde van een financiële deal naar oprecht liefhebben.


Tijdens een gesprek in de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC, uitte Carrie haar dankbaarheid voor Randy’s vriendelijkheid en gulle aard.


Ondanks een periode van weinig communicatie, waarin Carrie probeerde haar leven op orde te krijgen, bleef Randy betrokken.


Hij nam opnieuw contact op met Carrie, die destijds zonder auto was en te voet naar haar werk ging. ”Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht.”


Na meer dan een jaar van online communicatie, besloten Carrie en Randy elkaar in persoon te ontmoeten, ondanks de tienduizenden euro’s die Randy in die tijd aan Carrie had besteed.


Carrie geeft toe dat ze zich schuldig voelde over de situatie. Nu, na drie jaar samen te zijn, beweren ze dat hun relatie is gebaseerd op echte liefde.


Hoewel Carrie nog steeds ‘zakgeld’ krijgt van Randy vanwege haar uitgavenpatroon, is hun dynamiek veranderd. ”Soms heb ik wat dingen nodig en dan betaalt Randy dat.”


Zij besteedt het meeste geld aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waar ze nu een ander publiek vermaakt.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven