Man trouwt transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

manvrouwjpg

Liefde, in al zijn vormen en variaties, is een uniek en krachtig fenomeen. Jesse en Cassidy’s verhaal illustreert dit prachtig.


Een wederzijdse fysieke aantrekkingskracht leidde tot een diepere verbinding tussen hen. Het was liefde op het eerste gezicht; iets onverwachts en onweerstaanbaars.


Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij meteen een sterke aantrekkingskracht en nam het initiatief door haar een bericht te sturen.


Cassidy reageerde positief, ook zij voelde zich aangetrokken, en al snel bloeide er iets moois op tussen hen.


In een vroeg stadium openbaarde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is, wat betekent dat ze ooit als man was geboren maar nu als vrouw leeft.


Jesse werd hierdoor niet afgeschrikt, integendeel, hij zag het als een kans om samen iets speciaals op te bouwen.


Cassidy deelt dat ze vaak haatberichten ontvangt als transvrouw, vooral vanuit religieuze kringen. Ze wordt geconfronteerd met opmerkingen zoals: “Meneer, lippenstift en hakken maken je nog geen vrouw.”


“Je kunt chromosomen niet veranderen. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”


Hoewel deze negativiteit Cassidy raakt, is ze er inmiddels aan gewend. Jesse daarentegen wordt nu ook geconfronteerd met dergelijke berichten.


Sommigen beschuldigen hem ervan homo te zijn omdat hij een relatie heeft met een transvrouw. Zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label opgedrukt.


Toen hij zijn vader vertelde over zijn deelname aan het programma ‘Love don’t

Woedend reageerde zijn vader op de rechter:

“Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Echter benadrukt Jesse dat hij niet homo is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en ziet Cassidy als meer dan vrouwelijk genoeg.

Hij begrijpt niet waarom mensen dit niet kunnen zien, aangezien Cassidy alle fysieke kenmerken van een vrouw heeft.

Hun liefdesverhaal toont aan dat liefde geen grenzen kent en zich niets aantrekt van vooroordelen of stereotypen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven