De reden waarom Thomas zijn relaties niet werken: ‘De hoek van zijn geaardheid’

WhatsApp Image 2024 03 24 at 161821 1jpg

Op zijn 34e levensjaar heeft zanger Thomas Berge, bekend onder zijn artiestennaam, al twee gezinnen gesticht.

Het lijkt er echter op dat hij op het punt staat om een derde gezin toe te voegen vanwege geruchten over zijn ontrouw.

Van jongs af aan actief in de showbizzwereld, nam Berge op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single op, genaamd “Mijn Luchtballon”, die maar liefst 800.000 keer werd verkocht en verspreid door Neckermann als promotie.

Zijn artiestennaam werd zorgvuldig gekozen met de hoop een plaats te veroveren in de Duitse muziekwereld, in navolging van artiesten als Heintje en Jan Smit.

Nu, 22 jaar later, staat Berge nog steeds in de schijnwerpers. Hij heeft drie kinderen bij twee verschillende vrouwen, maar beide relaties zijn inmiddels tot een einde gekomen.

De exacte reden voor deze situatie blijft vooralsnog onduidelijk, aangezien de zanger zelf weinig details vrijgeeft.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Volgens journalist Karin Riethoven, die schrijft voor weekblad De Story, zou de oorzaak mogelijk te maken kunnen hebben met Berge’s seksuele voorkeur.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Ze suggereert: “De reden dat Thomas zich al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen gezocht kunnen worden in de hoek van zijn geaardheid.”

Er circuleren al sinds het begin van zijn carrière geruchten in de showbizz over Berge’s vermeende homoseksualiteit, wat volgens sommigen verklaart waarom hij nooit het echte geluk bij een vrouw zal vinden.

Berge zelf heeft

De verklaring luidt echter als volgt:

“Benadrukken wil ik dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is!”

Desondanks merkt Mediacourant op dat Berge spreekt over ‘geen andere vrouw’, waardoor de suggestie wordt gewekt dat er mogelijk wel een man in het spel is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven