Beetje bij beetje meer bekend: Dit is de nieuwe vriendin van Thomas Berger!

berrjpg

Na zijn breuk met Elianne Zweipfenning lijkt zanger Thomas Berge opnieuw liefde te hebben gevonden, zo blijkt uit recente ontwikkelingen.

Recent werd de auto van Thomas gezien bij het huis van een vrouw, wat de geruchtenmolen deed draaien. Een ooggetuige vertelde aan Realityfbi:

“Ik zag Thomas Berge gisteravond uitstappen. Vanochtend keek ik opnieuw en ja hoor, de auto stond er nog steeds.”

De getuige beweert dat deze vrouw de nieuwe vriendin van Thomas is. “Een vriendin vertelde me dat zij degene is waarmee hij al een tijdje, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact heeft.”

”Ik heb zojuist deze foto gemaakt.” De afbeelding toonde de auto van Thomas.

De identiteit van de nieuwe vriendin van de zanger is onthuld als Victoria, een make-up artist uit Eindhoven.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Op haar professionele website staat vermeld dat zij betrokken is bij diverse projecten in heel Nederland, waaronder televisieprogramma’s, festivals, videoclips en fotoshoots.

Volgens berichten is Elianne naar verluidt niet blij met de ontwikkelingen. Realityfbi meldt: “Ze is op zijn zachtst gezegd not amused.”

”We vermoeden echter dat zij gebonden is aan afspraken om niets te zeggen over deze situatie, anders komt ze in de problemen.”

De nieuwe ontwikkelingen rondom Thomas Berge leiden tot nieuwsgierigheid en speculaties onder fans en volgers, terwijl de zanger zijn leven voortzet na de publieke breuk.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven