Tatjana Simic heeft videoboodschap voor haters: ‘Voor alle azijnpissers’

WhatsApp Image 2024 04 02 at 185558jpg

Tatjana Šimić heeft onlangs foto’s gedeeld met haar volgers van haar gedurfde nieuwe look op Instagram.


Er is enige discussie ontstaan over de authenticiteit van haar foto’s, aangezien veel van haar volgers zich afvragen waarom ze alleen gefilterde foto’s deelt.


Nadat Tatjana vorige week haar nieuwe korte kapsel op Instagram heeft laten zien, heeft ze afgelopen weekend opnieuw haar blonde lokken laten knippen.


Ondanks de positieve reacties op haar nieuwe kapsel, is er ook kritiek geuit. Een volger zei:


“Kunnen we alsjeblieft een foto zonder filter zien? Ik herken Tatjana niet eens meer!” Een andere volger sloot zich hierbij aan en deelde zijn ongenoegen. Tatjana reageerde luchtig met:


“Geloof me, het is leuker met filters.” Omdat de negatieve reacties aanhielden, besloot Tatjana toch beelden van zichzelf zonder filter te delen.


Ze vroeg haar volgers: “Nu tevreden allemaal?” en voegde eraan toe: “Wat maakt het uit? Het leven is mooier met een filter.”


Ondanks de kritiek ontving Tatjana veel steunbetuigingen in de reacties. Een volger merkte op: “Trek je niets aan van de negativiteit, ik gebruik ook filters! Zelfs voor koffie…”


Een andere volger merkte op dat sommige mensen een filter zouden moeten hebben voor wat ze allemaal op sociale media plaatsen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven