Stinkend rijk: Dame verkoopt potjes van haar eigen scheten voor dit bedrag!

sche.jpg

Singaporese influencer Cheng Wing Yee, ook bekend als @kiaraakitty met meer dan 230.000 Instagram-volgers, heeft een opmerkelijke zet gedaan om geld te verdienen: ze verkoopt online potten met haar eigen scheten.

Deze potten met haar “scheetjes” zijn al uitverkocht in haar online winkel, wat verbazingwekkend is.

In een tijd waarin velen proberen extra geld te verdienen vanwege de stijgende kosten van levensonderhoud, heeft Cheng een zeer ongewoon pad gekozen.

Eerder haalde ze krantenkoppen door een nepaanval met eieren uit te voeren om meer volgers aan te trekken.

Cheng, eerder betrokken bij een politieonderzoek vanwege haar eierenstunt en een inreisverbod voor Taiwan kreeg, verkoopt nu haar eigen winden online – een nog opmerkelijker gebaar.

Ze stelt dat de geurpotjes “tot 30 dagen houdbaar zijn” nadat ze zijn geopend, en de prijs van £237 per stuk heeft veel mensen verrast doordat ze al zijn uitverkocht.

Haar online winkel adverteert: “Ben je benieuwd hoe je favoriete streamer Kiaraakitty ruikt? STEL HET JE NIET ALLEEN VOOR, VOED JE NIEUWSGIERIGHEID.”

Potentiële kopers worden gewaarschuwd dat het maken van een geurpotje enige tijd kan duren, en de verwerkingstijd kan veranderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Maar het geurpotje van £237 is niet het enige opmerkelijke item in Chengs bizarre online winkel.

Fans kunnen ook gedragen lingerie van de influencer kopen voor dezelfde prijs, en haar gebruikte badwater is te koop voor maar liefst £395.

Het lijkt erop dat er voor ieder wat wils is, zij het in een zeer ongebruikelijke vorm.

Het fenomeen van het verkopen van scheten lijkt niet nieuw te zijn onder influencers.

In 2022 startte Twitch-streamer Amouranth het bedrijf Cutie-Pa-TOOT-ies waar ze haar eigen “geurpotjes” voor £791 per stuk verkocht.

Stephanie Matto, bekend van 90 Day Fiancé en volwassen content, beweerde ook aanzienlijke winsten te hebben behaald, tot wel £38.000 per week, met de verkoop van haar winden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven