Vrouw smoorverliefd op 46 jaar oudere man: ‘Fascinerend voor iemand van zijn leeftijd’

WhatsApp Image 2024 04 14 at 164306jpg

De YouTube-serie “Love don’t judge” werpt licht op bijzondere relaties, zoals die van Fabienne en Denis, die een leeftijdsverschil van 46 jaar hebben.

Vaak roepen zulke relaties vragen op, zeker wanneer een 71-jarige man betrokken is bij een relatie met een 25-jarige vrouw. Mensen vragen zich af of de intenties van beide partijen oprecht zijn.

Waarom zou een jonge vrouw kiezen voor een man die al met pensioen is en mogelijk nog maar twintig jaar te leven heeft?

De redenen kunnen variëren: financiële aspecten spelen een rol, maar echte liefde kan ook een rol spelen.

Fabienne, 25 jaar oud, verklaart dat ze werkelijk verliefd is op Denis. Ze ontmoetten elkaar tijdens een liefdadigheidsevenement, waar Fabienne als hoofdspreker optrad om geld in te zamelen voor kansarme kinderen in Congo.

“Aan het einde van de avond gaf Denis zijn nummer, zodat we elkaar ergens anders konden ontmoeten,” onthult Fabienne.

Ondanks haar aanvankelijke twijfels stemde ze ermee in zijn nummer aan te nemen. Fabienne waardeert Denis’ unieke karakter, vooral zijn manier van spreken.

“Zeer fascinerend voor iemand van zijn leeftijd,” zegt ze. Ondanks zijn 71 jaar voelt ze een connectie alsof ze met iemand van dezelfde leeftijd is.

“Hij is enorm charmant!” Denis is op zijn beurt onder de indruk van Fabiennes elegantie. “Ik vind haar schitterend,” zegt hij.

Als stel dat samen video’s maakt op TikTok, ontvangen ze online veel kritiek vanwege Denis’ welgesteldheid, waardoor sommigen suggereren dat hij een soort suikeroom is.

Fabienne weerlegt deze bewering: “Ik verdien mijn geld als presentator en content creator. Mijn relatie met Denis draait om liefde, niet om financiële steun.”

“Al mijn aankopen betaal ik met mijn eigen geld.”


Denis bevestigt dit standpunt: “Af en toe verwen ik haar natuurlijk met cadeautjes.” Het stel heeft geen behoefte aan kinderen. Fabienne heeft nooit de wens gehad om moeder te worden en wil zich volledig concentreren op haar carrière.


“Ik hecht niet veel waarde aan familiebanden,” verklaart ze. Denis heeft al twee volwassen kinderen en denkt er niet aan om op zijn leeftijd nog aan een derde kind te beginnen.


In eerste instantie waren Fabiennes vrienden sceptisch over haar relatie met Denis, maar nu geloven ze in hun liefde.


Gezien Denis’ leeftijd wil Fabienne niet te ver vooruitkijken. “We zien wel waar het schip strandt,” besluit ze.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven