Man (27) smoorverliefd op 74-jarige: ‘Ik ben dol op haar lekkere achterwerk’

lie 1jpg

Leeftijdsverschillen tussen geliefden zijn tegenwoordig geen verrassing meer. Hoewel het vaak voorkomt dat oudere mannen kiezen voor jonge schoonheden, zijn er ook situaties waarin het tegenovergestelde gebeurt.

De 27-jarige Devon Aubrey, die een relatie heeft met de 74-jarige Kathy Jenkins en met haar gaat trouwen, zegt: “Ze is perfect voor mij.”

Kathy, die met pensioen is en vroeger als serveerster werkte, heeft nu een relatie met Devon, die bij Walmart op de laagste positie werkt.

Devon schreef dat ze elkaar online hebben ontmoet en na 4 maanden correspondentie voor het eerst in het echt zijn samengekomen.

Tijdens hun eerste ontmoeting vond Devon Kathy leuker dan op de foto. Hij herinnert zich deze speciale ontmoeting nog goed.

Ondanks zijn zorgen over zijn lengte, waar hij niet over sprak, was het eerste wat Kathy opviel toen ze elkaar ontmoetten, was hun gedeelde sympathie.

Terwijl Katie en Devon een romantische relatie opbouwen ondanks hun leeftijdsverschil, trekken ze zich niets aan van eventuele veroordelingen van de samenleving.

Toen Devon met zijn moeder sprak over zijn relatie met Kathy, dacht ze dat hij een grapje maakte vanwege het leeftijdsverschil.

Hoewel de meeste kinderen van Jenkins positief staan tegenover hun moeder en haar nieuwe partner, was één dochter tegen vanwege Devons veganistische levensstijl.

Devon zegt: “We maken geen ruzie, we lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me.”

Veel mensen denken misschien dat Katie rijk is en daarom een jonge minnaar heeft, maar financieel gezien is dat niet het geval.

Kathy geeft openhartig toe: “Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn

Het paar gelooft dat als je van iemand houdt die ouder is, je een risico moet nemen en moet doen wat je geluk zal brengen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven