Sieneke wederom onder vuur: ‘Ze probeert alles tegen te houden’

WhatsApp Image 2024 03 20 at 215428jpg

Er is onrust ontstaan tussen Sieneke en haar jeugdliefde Jan Baum. De spanningen liepen op nadat Sieneke vorige week in een interview met Privé deed alsof de scheiding soepel verliep.

Jan is echter vastbesloten hier niet zomaar overheen te stappen en heeft nu zijn kant van het verhaal gegeven. Hij is woedend over wat hij las in het roddelblad en zegt:

“Dan heb ik echt zoiets van: wat ben jij toch een slang. Ze weet maar al te goed hoe de situatie in elkaar steekt. Wij liggen in een vechtscheiding. Ze wil nergens aan meewerken en probeert alles tegen te houden.”

Jan beschuldigt Sieneke ervan zich als een soort dictator te gedragen. “Het begon met onze kinderen. Later met het huis en nu gaat het over de inboedelverdeling. Alles waar ik mee aankom is standaard ‘nee’.”

Sieneke wordt door Jan verantwoordelijk gehouden voor de scheiding, aangezien zij niet verder wilde. Jan is ook geschokt door de manier waarop Sieneke de kinderen op de hoogte bracht van de scheiding. “Zonder emotie zei ze gewoon: papa en mama gaan scheiden. Dat vond ik enorm moeilijk.”

Jan wilt ervoor zorgen dat zijn kinderen niets tekortkomen en heeft voorgesteld dat ze met hun moeder in het huis kunnen blijven wonen, ook al is het huis van hem.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

Sieneke zou dan een hypotheek kunnen nemen en hem uiteindelijk de helft van de waarde kunnen geven, zodat hij ook weer iets kan kopen.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Jan vindt dit een ‘heel redelijk’ voorstel, maar Sieneke lijkt alles te blokkeren. En dat is niet het enige. Jan gelooft niet dat ze ‘uit elkaar gegroeid’ zijn, zoals Sieneke beweert.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“Als je tegenover mij verzwijgt dat je met een andere man gaat eten en andere dingen doet… Dan ben je verkeerd bezig.” Hij beweert bewijs te hebben van overspel van Sieneke.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“Als er dan ook nog camerabeelden zijn waarop je mijn ex weg ziet gaan met iemand anders. Dan weet ik eigenlijk al genoeg. Dat was een klap in mijn gezicht.”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven