Ongebruikelijke manier van serveren: Zou jij nog van je maaltijd kunnen genieten?

serveerjpg

Op sociale media zijn recentelijk video’s viraal gegaan die de aandacht hebben getrokken van meer dan 26 miljoen kijkers.

Deze virale video’s laten een serveerster zien in een Amerikaans restaurant die op een zeer ongewone manier handelt.

Zonder een vriendelijke begroeting te geven, plaatst ze het dienblad ruw op tafel en maant ze de gasten aan om snel te eten omdat ze andere verplichtingen heeft.

In Amerika is het gebruikelijk om een fooi te geven voor de service in restaurants, meestal tussen de 15 en 20 procent van de rekening.

In eerste instantie dachten kijkers dat een serveerster met zo’n houding geen royale fooi verdiende.

Echter, het blijkt dat de serveerster werkzaam is bij Dick’s Last Resort in North Myrtle Beach, waar deze aanpak deel uitmaakt van de unieke ervaring die het restaurant biedt.

Bij Dick’s Last Resort is het concept juist dat gasten op een onbeschofte manier worden behandeld door het personeel, wat bijdraagt aan de eigenzinnige sfeer van de keten.

Deze benadering heeft Dick’s Last Resort geen windeieren gelegd: met al 12 vestigingen in de VS en plannen voor nog twee nieuwe locaties, blijkt deze onconventionele aanpak van gastvrijheid verrassend populair te zijn.

Voor wie dus een unieke bediening wil ervaren, is Dick’s Last Resort de place to be.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven