S10 praat openhartig over meedoen aan het Songfestival: ‘Een plek waar veel gebeurt’

WhatsApp Image 2024 05 15 at 080345jpeg

Niet alleen onbekend Nederland maar ook bekend Nederland heeft het Songfestival gevolgd, een editie die we niet snel zullen vergeten.


Niet alleen Joost Klein, maar ook zangeres S10 geeft toe dat ze het zwaar heeft gehad tijdens haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2022.


Stien kreeg de vraag voor de camera of zij ook had gekeken en wat zij nou eigenlijk vind van de diskwalificatie van Joost Klein.


‘Ik vond het heel raar’ liet de zangeres voor de camera weten, tevens gaf ze aan dat ze het moeilijk vindt om er iets over te zeggen omdat ze niet weet wat er gebeurd is.


De druk voor de deelnemers die meedoen met het songfestival is volgens Stien ontzettend hoog. Dit is iets dat zij zelf ook ervaren heeft tijdens haar deelname.


‘Ik ben zelf ook een beetje tegen de lamp gelopen toen ik terugkwam’ aldus Stien. Volgens haar wordt er veel van je gevraagd, maar gelukkig had zij geluk met de mensen om haar heen.


Het is volgens Stien ontzettend belangrijk en ook noodzakelijk dat deelnemers een goed vangnet om zich heen hebben.


Stien laat weten dat er ontzettend veel regels gelden voor het muziekspektakel, ook regels waar deelnemers niet altijd blij mee zijn.


Ook zij werd vaak gefilmd terwijl ze daar geen trek in had. Dit alles is te volgen in de EO-documentaire die over S10 is gemaakt, genaamd ‘S10 – Dat het goed blijft gaan met mij’ die vanaf 22 mei te zien is op NPO Start.


De hele situatie rondom Joost klinkt haar niet vreemd in de oren!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven