Zoon Rob de Nijs deelt droevig nieuws: We moeten binnenkort afscheid nemen.

nijsjpg

De familie De Nijs lijkt momenteel veel tegenslagen te moeten doorstaan. Rob’s zoon, Robbert, en zijn kersverse vrouw Sharon hebben aan weekblad Prive onthuld dat ze binnenkort afscheid moeten nemen van hun hondje Piet, die al geruime tijd ziek is.

Sharon legt uit: “Hoogstwaarschijnlijk door een tumor in of op zijn milt. De dierenarts gaf hem vorige maand nog vier weken.” Ondanks zijn ziekte blijft Piet nog steeds vrolijk rondwaggelen.

Jet de Nijs vertelt over kansen Rob de Nijs: ‘Het is zeker niet uitgesloten’

Ze vervolgt: “Met zijn prednisonkuur is hij voorlopig okee. Hij eet goed en slaapt prima. We verwennen hem met lekkere snacks en wandelingen.”

Jet van de Nijs laat van zich horen: ‘de mensen die van hem genoten hebben’

Voor Sharon en Robbert is elke extra dag met Piet een geschenk, maar helaas nadert het onvermijdelijke afscheid snel, wat natuurlijk ontzettend zwaar op hen drukt.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Mensen die zelf een hond hebben (gehad) weten maar.

De moeilijkheid van een situatie kan soms niet worden onderschat. Vorig jaar stelde Robbert zijn geliefde in Zuid-Afrika ten huwelijk, wat vader Rob, die helaas lijdt aan de ziekte van Parkinson, enorm gelukkig maakte.

Ernstige zorgen om Rob de Nijs: Met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

Zijn diepste wens was het bijwonen van de bruiloft van zijn zoon en eind vorige maand kwam deze wens uit.

Robbert en Sharon, beiden fervente dierenvrienden, beloofden elkaar eeuwige trouw in dierentuin Burgers’ Zoo, wat een prachtige dag was voor iedereen die erbij was. Op de foto’s is te zien hoe Rob intens geniet van de festiviteiten.

1. Het lijkt erop dat de familie weinig ellende bespaard blijft
2. De familie krijgt wel erg veel ellende en verdriet op hun bordje.
3. Wensen hen uiteraard veel sterkte de komende tijd
4. Jeetje wat een zorgen weer voor de familie.
5. Het leven kan zo ontzettend hard zijn!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven