Jonge man kiest voor een pop-achtige uitstraling: ‘Ik hou van de plastic look’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 143906jpeg

Ontmoet hier Patrick, een persoon die opviel vanwege zijn unieke benadering van zelfexpressie met behulp van cosmetische ingrepen.

Patrick heeft in totaal £58.000 ($72.719) besteed aan Botox, fillers en chirurgie om een pop-achtige uitstraling te bereiken.

Zijn gebleekte blonde haar, lange wimpers en volle lippen hebben hem doen opvallen, waardoor hij vaak voor een vrouw wordt aangezien.

Desondanks heeft Patrick duidelijk aangegeven dat hij niet als vrouw gezien wil worden en heeft hij de ware reden onthuld waarom hij niet zal stoppen met cosmetische ingrepen doen.

In wat Patrick’s benadering van zelfexpressie werkelijk interessant maakt, is zijn enkele focus op het bereiken van wat ze de ‘plastische look’ noemen.

Dit heeft geleid tot een uitgave van maar liefst £ 58.000 aan cosmetische procedures, waaronder zijn recente toevoeging van een volledige set facings, die £ 2.500 kosten.

Patrick is begonnen met cosmetische ingrepen op 18-jarige leeftijd en legde uit dat hij de voorkeur geeft aan een meer vrouwelijke uitstraling omdat zijn natuurlijke kenmerken al tamelijk vrouwelijk waren.

Volgens Patrick, streeft hij er niet naar om van geslacht te veranderen zoals sommige mensen dat doen wanneer ze een vergelijkbare uitstraling willen bereiken. Patrick heeft ook aangegeven dat hij ervan geniet om te schakelen tussen de rollen van man en vrouw.

“Het is voor mij makkelijker om me aan te passen.” – Patrick

“Hij merkte op dat hij graag vorm wilt geven aan een vrouwelijk gezicht vanwege het feit dat zijn natuurlijke kenmerken niet erg mannelijk waren,” zei hij.


Opgemerkt moet worden dat Patrick sinds zijn verslaving op 18-jarige leeftijd regelmatig elke maand fillers krijgt op verschillende delen van zijn gezicht, zoals zijn lippen, kin, onder zijn ogen en zijn wangen, en ook elke 3 maanden Botox.


Sinds zijn eerste bezoek aan een schoonheidssalon heeft Patrick in totaal £ 45,500 uitgegeven aan cosmetische behandelingen.


Naast fillers en Botox heeft Patrick ook een neuscorrectie en facelift ondergaan. “Ik hou van de plastic look,” zei Patrick.


Patricks ultieme doel bij het ondergaan van verschillende cosmetische procedures was om een ​​symmetrisch en onberispelijk uiterlijk te bereiken,

Op een manier die lijkt op een pop.

“De look toont aan dat ik goed voor mezelf zorg en dat ik een perfectionist ben. Ik heb veel geld uitgegeven aan operaties en ik ben niet van plan om daar binnenkort mee te stoppen.”

1. Zijn kenmerken waren naar eigen zeggen niet echt mannelijk…
2. Het wisselen van rol tussen man en vrouw is leuk volgens hem.
3. Geen behoefte om zich te identificeren als vrouw…
4. Een poppenachtig uiterlijk is hem alles waard.
5. Aanpassen als vrouw is eenvoudiger

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven