Vliegtuigpassagiers filmen snel bewegend object: “Het is geen drone!”

ufoojpg

Tijdens een vlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten, zag Michelle Reyes op 25 maart een opvallend fenomeen: een ‘vliegende cilinder’.

Een dag later plaatste ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik heb gisteren een ufo gezien toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen bij het identificeren van dit object?!”

Dit zorgde voor veel discussies op sociale media over de aard van het object. In een interview met NewsNation op 24 april deelde Michelle:

“Mijn eerste reactie was een e-mail sturen naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen op de hoogte te brengen van mijn waarneming.”

“Het zou een veiligheidsrisico kunnen vormen, maar helaas heb ik niets van hen gehoord, ze hebben niet gereageerd op mijn e-mail.”

Een andere persoon had ook hetzelfde object opgemerkt als Michelle en zei: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag,” verklaarde ze.

Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio, na het bekijken van de beelden, merkte op dat het donkere object zich dicht bij het vliegtuig bevond dat op het punt stond te landen.

Op basis van de locatie, vorm en nabijheid van een commerciële vluchtroute, concludeerde hij dat het onwaarschijnlijk was dat het object een helikopter of drone was.

In een verklaring aan de New York Post zei hij: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”

Thomas, die een groot deel van zijn carrière heeft besteed aan het onderzoeken van UFO-meldingen,…

De nadruk werd gelegd op de ongebruikelijke aard van de waargenomen verschijnselen in de lucht die zijn bestudeerd.

1. De beelden zullen je twijfels wegnemen!
2. Bij het bekijken van de beelden weet je niet wat je ziet.
3. Dit is buitengewoon! Kun jij het verklaren?
4. Het object nadert het vliegtuig wel heel dichtbij!
5. Volgens de expert heeft deze waarneming een ongebruikelijke aard!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven