Oordeel zelf: Vrouw is naar eigen zeggen de heetste chick op aarde!

chick 1jpg

Soms kan een vleugje zelfvertrouwen zeker een positieve eigenschap zijn, maar zoals altijd is het goed om te onthouden: alles met mate.

Overmatig zelfvertrouwen kan echter ook tegen je werken, vooral als je er openlijk mee te koop loopt.

Een recent voorbeeld hiervan is een model dat actief is op OnlyFans en Instagram en zichzelf de ‘heetste chick ter wereld’ noemt.

De vrouw, genaamd Bailey, heeft dankzij haar opvallende uiterlijk en online activiteiten inmiddels een aanzienlijk fortuin vergaard.

Bailey, een 25-jarige vrouw uit Texas, heeft echter niet altijd zo’n sterk zelfvertrouwen gehad.

Van jongs af aan was ze ontevreden over haar uiterlijk en trok daardoor vaak de aandacht in Texas, wat leidde tot onzekerheid. Ze vertelde aan de Daily Mail:

“Vroeger was ik erg onzeker. Ik dacht dat ik er op een bepaalde manier uit moest zien om geaccepteerd te worden. Externe schoonheidsnormen hadden een grote invloed op mijn zelfbeeld.”

Tegenwoordig barst Bailey echter van het zelfvertrouwen, mede door de positieve reacties die ze ontvangt over haar uiterlijk.

Om haar zelfvertrouwen te versterken, begon ze een Instagram-pagina die volledig draait om haar uiterlijk.

Voor Bailey is deze pagina nu meer dan alleen een boost voor haar zelfvertrouwen.

Dankzij haar succes op OnlyFans en Instagram, verdient Bailey miljoenen en is ze zelfs miljonair geworden.

Dankzij haar uiterlijk illustreert Bailey haar onzekerheid.

“Hoe heeft ze haar onzekerheid weten om te zetten?” Ze zegt zelf: “Ik vertel mezelf elke dag dat ik de heetste chick op aarde ben, dat geeft me zelfvertrouwen.”

Hier zie je enkele foto’s van Bailey, die opvalt doordat ze zich niet veel aantrekt van de regels van Instagram. Neem gerust een kijkje.

@baystayfit

😜

♬ оригинальный звук – Вот завтра точно

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven