Olca Gulsen betrapt op zorgvuldige controle van informatie

WhatsApp Image 2024 05 10 at 134000jpg

Het Instagram-account @TheFakeBirkinSlayer heeft nu Olcay Gulsen in de kijker, bekend om het onthullen van valse designeritems.

Met ongeveer 315.000 volgers heeft het account al eerder bekendheden zoals Sarah van Soelen, Yolanda Hadid, en de Vedder zussen Esther en Anne belicht.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

“Dit keer staat Olcay Gulsen in de schijnwerpers met een beige Kelly tas van het luxemerk Hermès, die volgens deskundigen duidelijk nep is.”

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

“Olcay Gulsen staat bekend om haar voorkeur voor ‘dupes’, betaalbare alternatieven voor dure designerartikelen.”

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’

Het delen van blogposts zoals ‘Dit Zijn Dé Hermès Birkin Bag Dupes’ en ‘Dit Zijn De Mooiste Look A Like Hermès Slippers’ behoort tot haar bezigheden.

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

De impact van het aanschaffen van namaak designerartikelen wordt vaak onderschat door velen. Een onderzoeker genaamd Alastair Gray heeft de duistere facetten van deze branche besproken met Harpers Bazaar Arabia:

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’

“Wat toeristen op vakantie vaak niet zien aan die neppe handtassen, is dat ze mogelijk in elkaar zijn gezet door kinderen die uit hun familie zijn weggesmokkeld…”

@TheFakeBirkinSlayer heeft bevestigd dat hun doel niet draait om het intimideren van individuen. In een statement op hun Instagram-account hebben ze verklaard:

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

“Verhalen op dit account gaan alleen over duidelijk neppe tassen en vormen nooit een persoonlijke aanval. Alle informatie is zorgvuldig gecontroleerd, met raadpleging van externe experts.”

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Een bron meldde aan Yvonne Coldeweijer dat de Vedder-zussen verrast waren door de aandacht die ze kregen na op het account te zijn belicht.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

“Bij een van de Vedders werd de originele foto verwijderd, waardoor deze automatisch verdween uit de verhalen van de Birkin-slayer,” vertelt de bron. “Het meest interessante is dat deze Birkin daarna nooit meer op sociale media is verschenen.”


De impact wordt door velen vaak onderschat…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven