Nicol Kremers ontvangt reacties over haar gewicht.

WhatsApp Image 2024 05 10 at 081307jpg

Nicol Kremers heeft na haar breuk met Peter Gillis een nieuwe weg ingeslagen door ‘exclusieve content’ te verkopen op platforms zoals OnlyFans.

De keuze van vrouwen om hun carrièrepaden te herzien is niet nieuw, vooral wanneer traditionele paden veranderen.

Nicol Kremers heeft kiekjes laten maken op heilige locatie: Lef en lak aan alles en iedereen

Publieke figuren zoals Famke Louise hebben vergelijkbare stappen ondernomen, wat een winstgevende manier kan zijn om inkomsten te genereren, vooral met een grote online aanhang.

Nicol Kremers laat zich van haar zakelijke kant zien en is van plan haard door te pakken!

Nicol beheerde voorheen geen grote sommen geld zelf, maar lijkt nu te profiteren van haar nieuwe onderneming. Haar tijdsbesteding, of het nu reizen is of thuis content maken, blijft onduidelijk.

Nicol Kremers heeft verhuisplannen: ‘Om eventuele straf te ontlopen’

Er wordt gespeculeerd over het mogelijk nemen van een vakantie door de ex-partner van Peter, nadat ze een tijdje afwezig was op sociale media.

Nicol Kremers heeft het zo slecht nog niet: Dit is haar luxe woning aan het water!

Hoewel haar bestemming geheim blijft, suggereren fans dat ze genoten heeft van goed eten, gezien haar gewichtstoename, wat een populair onderwerp is onder haar volgers.

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’

Een opmerking, mogelijk van een fan die zich voordoet als ‘Ludo uit GTST’, suggereert humoristisch dat Nicol goed heeft gegeten in het fictieve restaurant De Rozenboom uit de serie.

Nicol laat beelden zien van kapotgemept gezicht:  Dit heeft Peter aangericht!

Haar nieuwe uiterlijk wordt positief ontvangen, met speciale vermelding van haar ‘nieuwe kuiltjes’ die bewonderd worden.

Nicol Kremers gaat door moeilijke periode: Haar kinderen hebben alles gezien!

Haar gemeenschap houdt de ontwikkelingen in haar leven nauwlettend in de gaten, in de hoop dat zij niet dezelfde kant opgaat als ‘Petertje’.

Ze is zeker wat gewicht aangekomen en schaamt zich er niet voor!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven