Nachtmerrie Rachel Hazes staat op het punt uit te komen: ‘Kwestie van tijd’

WhatsApp Image 2024 04 05 at 70946 PMjpg

Het zou een paradijselijk hoofdstuk in haar leven moeten zijn, het Spaanse avontuur van Rachel Hazes in het zonnige Torremolinos. Echter lijkt het nu al uit te lopen op een nachtmerrie.

Al snel na de overname van brasserie Casa Hazes, vernoemd naar haar overleden echtgenoot André Hazes, stuiten ze op problemen.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

De vreugde van de officiële opening werd overschaduwd door de opvallende afwezigheid van Melanie Beense, dochter van Peter Beense en de voormalige eigenaar van de brasserie.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Bekend van Shownieuws, Evert Santegoeds, vertelt: “Het was een besloten feestje, maar de afwezigheid van Melanie heeft voor speculatie gezorgd.”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Wat er precies is voorgevallen tussen Rachel en Melanie blijft vooralsnog een mysterie. Hoewel er duidelijk iets aan de hand is, houden de betrokkenen hun kaken stijf op elkaar.

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

“Er is iets gebeurd, maar niemand wil er iets over zeggen,” merkt Santegoeds op. Kijkers van Shownieuws reageren niet verbaasd op dit nieuws.

Rachel Hazes diep geraakt: ‘Niemand durft dit publiekelijk te zeggen’

“Het is slechts een kwestie van tijd voordat Rachel ruzie heeft met iedereen daar,” zegt kijker Suzan, wijzend op het tumultueuze verleden van Hazes wat betreft persoonlijke relaties.

Rachel Hazes pislink en haalt hard uit: ‘Ga je schamen gek die je bent’😱😬

Rachel wilde met de opening van Casa Hazes een nieuw begin maken, ver weg van de Nederlandse roddelpers.

Rachel over hartverscheurende gebeurtenis met kleinzoon: ‘heeft me beroerd laten voelen’

De problemen van Rachel Hazes lijken haar ook in Spanje te achtervolgen, als de geruchten waar zijn. De toekomst van Casa Hazes blijft onzeker.

Broer wijlen Andre haalt hard uit naar Rachel: ‘Hij werd leeg getrokken, daar zat zij niet mee’

De vraag blijft hoe Rachel deze nieuwe uitdaging zal aanpakken. Zal ze blijven vechten voor haar plek onder de Spaanse zon, of zal de Nederlandse gemeenschap in Torremolinos haar de rug toekeren?

Eén ding is zeker in het turbulente leven van Rachel Hazes: verveling is iets wat ze niet kent.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven