Monique Smit geeft antwoord op veelgestelde vraag: ‘Kom er zelf ook niet altijd uit’

WhatsApp Image 2024 04 16 at 200047jpg

Als drukbezette moeder van drie en actieve zangeres deelt Monique Smit openhartig over haar hectische leven via haar Instagram Stories.

Haar volgers vinden het bewonderenswaardig hoe ze met een vol schema van optredens in zowel binnen- als buitenland alles weet te balanceren.

Monique deelt: “Velen vragen me hoe ik alles geregeld krijg. Eerlijk gezegd, soms weet ik het zelf ook niet.” Ondanks de uitdagingen blijft ze optimistisch.

In de afgelopen elf dagen moest ze elke dag optreden. Monique vertelt verder: “Gelukkig kan mijn stem dat goed aan.”

De volgende dag staat alweer volgepland met repetities in de ochtend en een fotoshoot in Almelo later op de dag.

Thuis gaat het werk ook gewoon door, maar Monique krijgt gelukkig hulp van haar moeder. “Mijn moeder is een engel; ze heeft ons wasgoed gestreken en al teruggebracht vanavond. Zonder haar zou ik dit niet kunnen bolwerken,” zegt ze dankbaar.

Op de vraag of ze een nanny heeft, antwoordt Monique: “Nee, die luxe heb ik niet, maar als ik meer ruimte thuis had…”

Monique, die al meer dan tien jaar een relatie heeft met haar partner Martijn Molleman, heeft intussen haar kijk op het huwelijk bijgesteld.

Hoewel ze ooit droomde van een bruiloft, heeft ze nu andere wensen. “Vroeger zou ik direct ‘ja’ zeggen op een huwelijk, maar nu hoeft dat van mij niet zo nodig meer.”

“Een groot feest geven lijkt me wel leuk, maar zonder al die extra poespas,” onthulde ze in een interview met weekblad Weekend. Deze verandering van hart weerspiegelt hoe haar prioriteiten door de jaren heen zijn verschoven.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven