Foto’s verspreid van vrouw die mogelijk camera hanteerde: Begon hier het gedoe met Joost Klein?

jkjpg

De ophef rond Joost Klein en zijn diskwalificatie tijdens het Eurovisie Songfestival 2024 in Malmö blijft de discussies voeden.

Met het onderzoek van de Zweedse politie naar het incident met een cameravrouw nog gaande, wordt gespeculeerd dat het nog even kan duren voordat er meer duidelijkheid komt.

Er wordt beweerd dat AVROTROS heeft gemeld dat de wens van Joost om niet gefilmd te worden na zijn optreden door de cameravrouw is genegeerd.

Deze vraag kwam doordat het einde van zijn lied, dat een emotionele lading heeft omdat het over zijn overleden ouders gaat, voor Joost erg zwaar is.

Desalniettemin schijnt er toch gefilmd te zijn, wat leidde tot een gefrustreerde reactie van Joost. Er wordt beweerd dat hij een dreigende beweging maakte naar de cameravrouw, wat resulteerde in zijn diskwalificatie.

Er wordt gesuggereerd dat deze actie mogelijk een reactie is op uitlokking, wat de straf wellicht onredelijk maakt.

Men wacht momenteel op een officiële uitspraak in deze kwestie, en velen zijn benieuwd naar eventuele bewakingsbeelden die als bewijs zouden kunnen dienen. Er heerst echter nog twijfel over het bestaan van dergelijke beelden.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De specifieke aanklacht tegen Joost is nog niet openbaar gemaakt, daar alleen “een dreigende beweging” waarschijnlijk niet voldoende is voor diskwalificatie.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Er zijn op Twitter mogelijke beelden opgedoken van een cameravrouw die verdacht wordt Joost heimelijk te hebben gefilmd achter de schermen, waar filmen verboden was.

Door te doen alsof ze iemand anders filmde, kon ze stiekem inzoomen op Joost, om zo de regels te omzeilen.

De begeleidende video bevatte de volgende tekst: “Dutch representative [Joost] vindt ons niet leuk en heeft gevraagd om niet gefilmd te worden. Ik heb zijn wens gerespecteerd en een foto gemaakt van onze lieve danseres!”

Dit voegt een extra dimensie toe aan de al complexe situatie rondom Klein’s deelname aan het songfestival. Het is erg spijtig.

Deze beelden illustreren duidelijk provocatie!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven