Jonge vrouw (25) reist alleen door Europa: ’22 ontmoetingen in 10 dagen’

taliajpg

Er lijkt een nieuwe trend te ontstaan waarbij influencers proberen zoveel mogelijk mannen te ontmoeten en te leren kennen.


Vaak kiezen ze ervoor om dit tijdens een vakantie te doen, aangezien mannen op reis vaak meer open staan voor ontmoetingen. Deze ervaringen worden gedeeld met hun volgers op sociale media.


Een van deze influencers is Talia Maddison. Na een lange relatie besloot ze na de breuk om zichzelf opnieuw te leren kennen en boekte meteen een reis naar Europa.


Tijdens haar reis deelde ze intieme momenten met maar liefst 22 mannen in tien dagen, wat neerkomt op meer dan twee ontmoetingen per dag.


Natuurlijk maakte ze ook een tussenstop in Amsterdam, dus er zullen ook Nederlandse mannen bij betrokken zijn geweest.

Terwijl ze haar avonturen deelde op haar modellenaccount, bleven haar volgers op de hoogte van haar belevenissen.

Door deze actie wilde Talia aantonen dat er geen ruimte meer moet zijn voor dubbele standaarden. Ze benadrukte dat mannen vrij zijn om te doen wat ze willen, zonder oordeel, dus waarom zouden vrouwen dat recht niet hebben?

Echter, ondanks haar goede bedoelingen, ontving Talia niet de gewenste positieve reacties. Integendeel, ze werd overspoeld met kritiek en veel van de reacties waren negatief van aard.

Om een idee te krijgen van wat ze hebben gemist, zijn er nog foto’s van Talia te bekijken voor degenen die niet een van de 22 mannen waren.

1. Naar eigen zeggen moeten dubbele standaarden vergeten worden…
2. Deze dame vermaakt zich ook prima in Amsterdam….
3. Uiteraard stond ook onze hoofdstad op haar lijstje..
4. Ook Amsterdam kon rekenen op een bezoekje van deze meid.
5. Elk avontuur deelt zij met haar online volgers….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven