McDonald’s medewerkers zeggen dat ze deze 4 gerechten nooit zullen eten!

mcdo 1jpg

Er is een ruime keuze aan gerechten naast de geliefde Big Mac van McDonald’s, waardoor iedereen zijn favoriete fastfood kan kiezen.

De medewerkers van McDonald’s, die niet alleen de maaltijden bereiden maar ze ook regelmatig met personeelskorting consumeren, weten als geen ander welke gerechten ze liever vermijden.

Business Insider heeft gesprekken gevoerd met zowel huidige als voormalige medewerkers om erachter te komen welke gerechten zij liever laten staan. Dit zijn vier van de minst favoriete gerechten onder het McDonald’s personeel:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis en is een icoon geworden sinds het in 1965 het eerste niet-hamburgergerecht op het menu was. Het blijft vooral populair tijdens de vastentijd, wanneer katholieken geen vlees eten op vrijdagen.

Zelfs voormalig president Trump, die bekend staat om zijn voorliefde voor de Filet-O-Fish, bestelde vaak twee visburgers tegelijk met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Volgens twee medewerkers van de fastfoodketen zijn er gerechten die ze liever laten liggen bij McDonald’s.

Volgens Business Insider is dit gerecht echter minder populair dan verwacht.

Een voormalige medewerker uit Virginia merkte op dat de Filet-O-Fish vooral geschikt is voor oudere klanten vanwege de gemakkelijke textuur, maar persoonlijk is hij geen fan van de smaak. Een ander personeelslid omschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota liet weten dat hij meestal niet kiest voor de gezondere opties op het menu, zoals de salades.

Hij is geen liefhebber van de overvloedige sla en groenten, en vindt ook dat de calorieën verrassend hoog zijn.

Als voorbeeld, de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. Ter vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.

Twee andere medewerkers vertelden Business Insider dat ze de kipburgers vermijden vanwege de overmatige boter, waardoor ze ongezonder zijn dan ze lijken.


Uit de verklaring van een ex-manager van een McDonald’s filiaal blijkt dat hij liever de basisproducten van de fastfoodketen consumeert en nieuwe gerechten op het menu vermijdt.


Niet alle gerechten op het gevarieerde McDonald’s menu voldoen aan de smaak van het personeel; hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes beïnvloeden hun menukeuze.


Onthoud dat smaken verschillen en wat de een lekker vindt, is wellicht minder in trek bij een ander.


1. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
2. Deze gerechten laten medewerkers aan zich voorbij gaan!
3. Deze populaire snacks eten zij dus gewoon niet!
4. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
5. Medewerkers slaan deze gerechten over!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven