Mark Gillis wordt volledig uitgekotst door zijn acties: ‘Met je vette pens’

WhatsApp Image 2024 04 07 at 153100jpg

Het twaalfde seizoen van Massa is Kassa is al begonnen en heeft een iets andere invalshoek dan gebruikelijk. Deze keer zien we Peter Gillis die probeert een oplossing te vinden om park Prinsenmeer weer te openen na alle tegenslagen.

Terwijl Ruud hoopvol blijft, maakt broer Mark zich zorgen dat hij zijn woning op het park moet verlaten.

De eerste aflevering van het programma werd afgelopen vrijdag uitgezonden en de kijkcijfers zijn weer hoog, ondanks alle problemen en kritiek blijft Gillis populair bij de kijkers.

Volgens geruchten is ook Mark Gillis gelukkig in de liefde: Dit is de knappe blondine!

Echter, één persoon die steeds meer kritiek krijgt van de kijkers is Parkie Markie. Zijn houding veroorzaakt irritatie bij het publiek.

Volgens geruchten is ook Mark Gillis gelukkig in de liefde: Dit is de knappe blondine!

In de laatste aflevering moest Mark een caravan verplaatsen, maar tot ergernis van de kijkers gaf hij dit werk uit handen aan oudere en minder fitte mannen, terwijl hij zelf niets deed.

Kijkers ergerden zich aan zijn gedrag en uitten hun ongenoegen op sociale media. “Die Mark kan zichzelf ondertussen ook die aanhangwagen laten douwen of duwen. Rolt d’r zo op,” merkte een kijker op.

Een ander zei: “Help anders even mee met je vette pens. Zal je goed doen.” Het lijkt erop dat Markie liever lui dan moe is.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven