Kiekjes van mannen die verplicht met vrouwlief moeten winkelen: Foto 16 is hilarisch!

WhatsApp Image 2024 03 28 at 162930jpeg

“Heb je ooit meegemaakt dat je vriend niet graag met je mee gaat winkelen? Zelfs na smeekbedes? Dat klinkt ons heel bekend in de oren.”

“En als hij dan toch meegaat (goed gedaan!), loopt hij chagrijnig achter je aan terwijl jij enthousiast aan het winkelen bent.”

“Maar waarom houden mannen eigenlijk niet van winkelen? Er zijn twee theorieën over en eerlijk gezegd is dat best wel fijn voor ons!”

“De eerste theorie gaat terug naar mannen als jagers. Vroeger vingen ze hun prooi en waren tevreden. Vrouwen waren juist meer de verzamelaars, op zoek naar besjes. Nu speuren wij naar koopjes en mooie items.”

“De tweede theorie stelt dat er simpelweg meer te winkelen is voor ons vrouwen.”

“Winkelcentra zijn ontworpen met ons in gedachten. Vroeger verdiende de man het geld en deed de vrouw het winkelen. Dit zorgde ervoor dat winkeliers en adverteerders zich richtten op het verleiden van vrouwen tot kopen. Missie geslaagd!”

“Het aanbod voor vrouwen is van nature groter, zowel in winkelaantallen als assortiment. Zelfs in de unisex winkels van grote modeketens ligt de focus meer op vrouwen.”

“Dus…”

Doe maar gewoon lekker je eigen ding en laat die arme mannen maar geld verdienen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven