Waarom Maan niet op de publieke omroep komt: ‘Te koel en afstandelijk’

WhatsApp Image 2024 05 31 at 213828jpg

Er wordt opgemerkt dat de muzikale loopbaan van zangeres Maan de Steenwinkel niet de verhoopte wind in de zeilen heeft gekend.

Niet alleen heeft haar recentste nummer “Paranoia” volgens het AD geen potten kunnen breken, het krijgt zelfs geen airtime op Sterren NL, de publieke omroepzender voor Nederlandstalige muziek.

In een interview met Nieuwe Revu onthulde DJ Jan Paparazzi onlangs dat Maan niet te horen is op hun zender. Jan legt uit waarom:

“Bij Sterren NL bevinden we ons momenteel in een positieve flow, maar Maan maakt daar geen deel van uit. Haar muziek wordt niet gedraaid.”

Bizarre verhalen over zangeres Maan: 'Benieuwd of haar vriend Karel dit mag weten'

“Sterren NL richt zich op artiesten zoals Frans Bauer, Yves Berendse en Roxy Dekker. Maan sluit niet aan bij het volkse karakter van de”

Uitgesproken werd dat zangeres Maan een andere muziekstijl zou moeten overwegen om meer airplay te krijgen: “Ze zou wat vrolijker muziek moeten maken om gedraaid te worden.”

Zangeres Maan heeft niets te klagen: Via deze manieren verdient ze ontzettend veel geld!

Jan merkt op dat de muziek van Maan te kil en afstandelijk is voor de zender waar hij voor werkt: “Haar muziek is wat te koud en kil voor onze zender.” Hij stelt dat Maan niet past bij de vrolijke sfeer die kenmerkend is voor Sterren NL.

Donderwolken boven relatie van Maan: ‘Hij was aan het schreeuwen tegen haar’

Jan beschrijft Maan niet als het type gezellige artiest zoals Sieneke of Senna: “Ik zou Maan nou niet direct typeren als een gezellige zangeres, zoals Sieneke of Senna.” Hij uitte zijn bedenkingen over Maan’s laatste nummer “Paranoia”:

Donderwolken boven relatie van Maan: ‘Hij was aan het schreeuwen tegen haar’

Van Maan’s nummer “Paranoia” zei hij: “Ik ken haar nieuwste nummer Paranoia niet, maar de titel klinkt eerder angstaanjagend dan gezellig.” Jan suggereerde dat Maan haar muzikale richting misschien zou moeten herzien:

Pijnlijk momentje: Zangeres Maan met de grond gelijk gemaakt!

“Ik kan Maan van harte aanraden om een stap richting de volkse muziek te zetten. Dan is ze meer dan welkom bij Sterren NL.”

Pijnlijk momentje: Zangeres Maan met de grond gelijk gemaakt!

1. Maan wordt met de grond gelijkgemaakt en krijgt advies!
2. De reden waarom Maan niet welkom is, is heel duidelijk
3. Zolang ze dit niet gaat veranderen is ze niet welkom
4. De zangeres staat niet bekend als een gezellig persoon.
5. Tekst en uitleg waarom Maan niet welkom is op de zender:

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven