Verdrietige Lieke Martens: ‘Ik ben erg teleurgesteld’

WhatsApp Image 2024 06 05 at 123616jpg

Lieke Martens heeft haar laatste interlandwedstrijd besproken en haar gevoelens geuit. De voetballer laat duidelijk weten dat ze niet blij is.

Terugkijkend op een prachtige internationale carrière, had ze gehoopt haar team te laten zegevieren in de EK-kwalificatie tegen Finland.

“Ik heb veel mooie herinneringen om op terug te kijken, maar dit is wel zuur,” deelde Martens emotioneel mee voor de camera van de NOS.

Ondanks een hartverwarmend afscheid in eigen land, inclusief een publiekswissel tegen de Finnen, was de sfeer tijdens het 1-1 gelijkspel in Tampere veel minder feestelijk.

“Ik vind het jammer dat ik niet goed kan afsluiten. De meiden streven naar directe kwalificatie voor het EK en ik had graag een betere bijdrage geleverd, maar dat is niet gelukt. Ik ben erg teleurgesteld.”


In spite of the draw, the Dutch team is still in a good position in the group with 7 points from four matches.


Italy and Norway are following closely with 5 points each, and two matches remaining. The top two teams in the group will directly qualify for the European Championship.


Martens, who became European champion for the first time with the Dutch team in 2017, ranks second in the list of most capped players and top scorers with 62 goals.


1. Lieke is very disappointed and describes it as ‘really bitter’
2. I can imagine this must be a huge blow.
3. Lieke is extremely disappointed
4. She is upset that she can’t end it well
5. Very bitter for her….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven