Fans halen uit naar Ladies of Soul: ‘Jullie moeten je schamen’

WhatsApp Image 2024 04 03 at 102711 PMjpg

Er is ophef onder de fans van de Ladies of Soul nu bekend is gemaakt dat Glennis Grace niet langer onderdeel uitmaakt van de groep. Op Instagram uiten zij hun ongenoegen met reacties zoals: “Jullie moeten je schamen!”

Op Instagram kondigen de Ladies of Soul aan: “WIJ ZIJN TERUG. Haal je tickets vrijdag om 10:00 uur.” Echter, naast positieve reacties stroomt ook de kritiek binnen.

Vele fans tonen zich teleurgesteld over het besluit om Glennis Grace uit de groep te laten gaan. Een boze fan reageert: “Slechte keuze om Glennis Grace zo te laten vallen!” Een ander deelt deze mening:

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

Een fan uit zijn onvrede door te zeggen: “Zonder Glennis is er helemaal geen Ladies of Soul. Jullie zijn afschuwelijk, zonder enige ziel. Je helpt je ‘vriendin’ om haar leven en carrière weer op de rails te krijgen, en dan vraag je haar vrijwillig te vertrekken.”

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

De fans benadrukken dat de vrouwen zich zouden moeten schamen en geven aan liever naar een concert van Glennis te gaan.

In reactie op de steunbetuigingen zegt zangeres Glennis dankbaar te zijn: “Lieve allemaal, bedankt voor jullie steun.”

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Ze vervolgt met: “Het is hartverwarmend, echt waar! Maar ik ben oké, echt waar. Ik ben dankbaar voor de mooie jaren die ik heb gehad bij Ladies of Soul.”

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Verder deelt ze: ”Hoewel het nog pijnlijk is, staan er mooie dingen op de planning voor mij. Zoals de Whitney Tribute op 6 oktober in AFAS en andere mooie projecten. Let go and let god.”

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven